Mihailović (POKS): Naš odnos prema delu opozicije koji je izašao na izbore više neće biti isti 1foto FoNet

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović ocenio je danas da je, „nakon ponovne izborne krađe“, vreme pokazalo ispravnost stava da je cela opozicija trebalo prvo da se izbori za normalne izborne uslove, i da odnos te stranke prema delu opozicije koji je izašao na izbore „više neće biti isti“.

On je u saopštenju ocenio da je to bila „pogrešna i nepotrebna avantura, zvana izlazak na lokalne izbore pod nepromenjenim uslovima, koja je nanela nemerljivu štetu opozicionim naporima za normalizaciju stanja u društvu“.

„Stranke koje su dobile obećanje od ambasadora Kristofera Hila da će SAD na njih računati kao buduće nosioce vlasti u Srbiji ako izađu na montirane izbore i time sada pomognu Aleksandaru Vučiću da produži svoju vlast da bi do kraja sproveo francusko-nemački sporazum, moraju snositi odgovornost“, ocenio je Mihailović.

Prema njegovim rečima, aktuelni režim mogu oboriti samo ljudi „koji stoje iza svojih reči i ličnim primerom pokazuju da za njih postoje veće vrednosti od materijalnih i pustih obećanja naših neprijatelja da će im biti pomognuto da dođu na vlast čim oni odluče da smene ovu“.

„Sigurno je da u budućnosti nećemo više nikad dozvoliti sebi da nas neko ucenjuje i stavlja nam na teret opstanak naprednjaka na vlasti ukoliko se ne saglasimo sa njihovim pogrešnim odlukama, kao što je ova o izlasku na izbore pod nepromenjenim uslovima. Takođe, opozicione stranke koje prave pakt sa zapadom, da bi posle pada Vučića nastavile njegovu politiku rasprodaje državne teritorije i prirodnih i nacionalnih resursa Srbije neće nikada biti naši saveznici“, dodao je Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari