Mihailović (POKS): Naš odnos prema delu opozicije koji je izašao na izbore više neće biti isti

Ostavite komentar


  1. Koga briga šta poks ima da kaže? Njihovi preletači u sns nisu jednom izdali opoziciju.

  2. Poks i Novi DSS su blizi SNS-u,Radikalima,SPS-u nego bilo kojoj drugoj politickoj partiji danas u Srbiji!Kome to nije jasno on je budala,tako da ovo saopstenje to i potvrdjuje!

  3. Neka izvinu nasa braca Romi ,a pa toje ,kako bi rekao nas vrli predsednik Republike srpske, prava ciganija.To je kratak opis opozicije.Sto ne plate Vucicu da ih obuci kako se pravilno opozicionira.

  4. Javite tačno kada taj deo opozicije koji je izašao na izbore treba da zakuka prema anahronoj kombi-partiji koja u 21. veku i dalje fura monarhizam.

  5. Gospodine pa i tvoja je stranka zajedno sa opozicionim strankama u Vojvodini izašla na izbore i pravila probleme na kutijama. Koji je Vaš program kada dođete na vlast nikada nismo čuli sem da ćete napraviti monarhiju. Kada se kralj obratio građanima da im kaže njegov plan nikada. Ja te savetujem da prvo naučiš kralja da priča Srbski ako uspeš pa tek onda da stvara monarhiju. Mislim da nećeš uspeti kralj nije zainteresovan za svoju zemlju da je zainteresovan već bih naučio ima godina sad neredi. To dobro zna Srpski narod.

  6. 50% gradjana koji su izasli na izbore sigurno nisu napravili „pakt sa zapadom“…Niti su ih opozicione stranke primorale da glasaju za njih

  7. Taman nešto lepo da kaže, kad ono, Kristofer Hil mu je kriv. Ajde ispod cenzusa, i ne miči se odatle.

  8. Samo glup covek izlazi na izbore svake godine i iznova i iznova daje legitimitet neizbornim kradjama.

  9. I tvoj rodjak je primenio taktiku cekanja pa se pristetite kako je prosao. Sloboda i pobeda se ostvaruje izlaskom na izbore i borbom, a ne cekanjem da vam je neko pokloni. I to sto dobijete na poklon nije vase delo vec postajete duznik i zavisnik sa uslovima koje je vam podari „darodavac“. Ustvari, svi politicari se tako i ponasaju. U prve borbene redove guraju naivne i izmanipulisane, a oni se skrivaju i cekaju momenat kada ce se pokazati pametni generali i prisvojiti njihove rezultate borbe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.