Mihajlović: Auto-putevi nisu poligon za proteste političara

Ostavite komentar


  1. Gospođo Mihajlović građani Srbije protestvuju baš zato što u ovoj nesretnoj Srbiji nema institucuja. Jedina institucija u Srbiji je Aleksandar Vučić, zar građani Srbije nemaju pravo da znaju ko je vozio automobil koji je ubio ženu na naplatnoj rampi, ili će saznati kad vi prepravite snimak.

    1. Pa nisu ni mesta gde bahati, silikonom napunjeni politicari gaze ljude na naplatnim rampama.

  2. Problem se lako resava. Objvite snimak i svr ce biti jasno. Zasto ga krijete. Zbog cega i zbog koga.

  3. Gospođa ministarka smatra da su autoputevi u Srbiji poligon za iživljavanje bahatih funkcionera koji zloupotrebljavaju rotirajuća svetla, krše kako saobraćajne, tako i druge zakone ove zemlje i nekažnjeno se bahate. Ako se u ovom tekstu i sama prepozna, ima i zbog čega!

  4. Objavite snimak i kraj price. Dokle god nesto krijete smrad nece proci.
    U cemu je problem da to objavite kako bi se doslo do istine, a ona je po svoj prilici da je „vazduplohov“ bio za volanom. Eto to krijete ali vam nece uspeti.

    Objavom izvornog snimka skidate sumnju sa sebe, ali istina se mora saznati po svaku cenu..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.