Mihajlović: Blokada vraća region nazad

Ostavite komentar


  1. Г-ђо Михајловић, поновно су албански политички лидери надиграли наше српске политичке грамзиве лидере, јапајајце, глуперде и анти-државнике, који убеђују Србију да су само они способни те да се убише радећи у корист Србије а заправо наносе само вишеструку штету.

  2. GospoDŽo, družba akšamlija sa kojom igraš pipirevku, ne da nas je blokirala, nego samo još vetar može slobodno da mrda. Sve ste zatvorili, od vas se ništa ne vidi i ne čuje, od vas ne može da se diše. Nesnosni ste. Kuda ide region, ne znam – nazad, napred, ukoso pa u krug, a vi vozate, mašala, ravno u kameno doba. Vas će zapad da istrese iz fotelja k’o buve iz jorgana, čim ispunite spisak muzičkih želja. Kad već mi slepci nismo kadar, nego čekajući plutamo u vašoj kanalizaciji, zato što ima previše onih koji uživaju u smradu. Nema tog pudera kojim ćeš da se omalterišeš kad posle vas svane. Pa da udariš u kuknjavu kao šef, da su vam pokrali identitete. Robija, more. Pa da živimo k’o ljudi.

  3. Gđa Mihajlović bi trebala da zna da ne postoji „blokada“,već je cena uvoza srpske robe na Kosovo povećana iz razloga koji su i njoj poznati !A građani na Kosovu mogu da se snabdevaju robom proizvedenom na Kosovu,iz trećih zemalja, ili da plaćaju taksu od 100% na onu iz Srbije. A šta je sa „blokadom“ kosovske robe u Srbiji,one koje nema u srpskim prodavnicama,cenom tranzita takve robe kroz Srbiju ka nekim drugim odredištima?

    1. @Vruća ćuna u po’ somuna

      Nabroj tu „koosvsku“ robu koje nema u srpskim prodavnicama? Sta se to proizvodi u „drzavi kosova“? Ima nekih cokolada, sokova, brasna, keksa, kafe, deterdzenta ili bilo cega? Nema. Bas zato sto nema se i uvozi iz centralne Srbije za stotine miliona evra. Smesno, ne proizvodite nista nii imate robu koja je konkurentna i jos se zalite sto se takva, nepostojeca roba ne moze naci u srpskim prodavnicama? Inace, uvodjenje taksi od 100% spada u srdnjevekvno vodjenje politike, primitivno i glupavo, jer ne samo da je prekrsena CEFTA nego i SSP sa EU cime su Albanci sami sebi pucali u nogu jer tek sada nece dobiti viznu liberalizaciju.

  4. A dali Mihajloviceva zna sa Republka Srbija iz Republike Kosova uvozi robu samo u vrednosti od 20 miliona evra i to iskljucivo onu koju proizvodu tamosnji Srbi a izvozi robu u iznosu od jedne miliarde evra ako ne i vise? Samo pitam. Jer ako zna ona bi trebala da kaze zasto kosovska roba ne moze u Srbiju ni preko nje?

    1. Odgovor je vrlo jednostavan: NE PROIZVODITE NISTA. Nesposobni ste da pokrenete proizvodnju, decenijama ako ne i vekvima zivite na tudjoj grbaci. Sada vas izdrzavaju Amerikanci i EU, ranije gradjani Jugoslavije. Da ponovimo NEMATE STA DA IZVEZETE i zato i kupujete sve iz Srbije.

  5. Ne treba samo da se obore diskriminišuće takse, nego i da se najzad formira ZSO i to PRE nastavka bilo kakvih daljih pregovora.
    Obaveza formiranja ZSO nije ispunjena šest godina. Stavite na papir sve što je srpska strana predala tokom šest godina.
    Krajnje je vreme da se makar ZSO formira pre bilo kakvih daljih pregovora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.