Mihajlović: Bojkot izbora je kukavičluk

Ostavite komentar


  1. Po čemu je ovo veliki dan za Srbiju? Šta će Srbija dobiti time što je u Bg-u otvoren Sekretarijat transportne zajednice? Možda naprednjaci da zaposle svoje stručnjake? Vidite gospođo ministarko, za mene je bojkot hrabrost a Vaše pljuvanje je kukavičluk.

  2. Ne gospodjo koridorko, to je jedina ispravna mera protiv takvih kao sto ste vi. Kukavicluka s nase strane uopste nema, ali je primetan strah itekako kod vas.

    Postovanje Redakciji Danasa

  3. Logika govori da na izbore ne zele izaci one stranke koje znaju da ih ne mogu dobiti ili jos gore, znaju de ce se posteno obrukati i time nestati sa politicke scene. Da bi zadrzale kakvu takvu vaznost na politickoj sceni pozivaju na bojkot izbora kako bi sprijecile istinu da izadje na vidjelo. A silno bi zeljeli vladati, to ocekuju od njih njihovi gospodari a izgleda da su i dzepovi prazni pa ih treba opet napuniti. I pri tome se nadaju da su Srbi budale i da ce im to proci (nazalost poneki i jesu).

    1. Pripadaš malo pismenijim botovima.
      Ne bojkotuje opozicija izbore. Narod bojkotuje. Građani koji nisu u strankama.To je poenta bojkota. Možda sada malo razumeš.

    2. Ovakvo razmisljanje, misljenje i stav imaju osobe cije osnovno saznanje i informacije poticu sa pinka, informera i ostalih medijskih smradova? Realna slika i stanje u nasoj zarobljenoj zemlji je od njih udaljeno nekoliko svetlosnih godina?

      1. Taj malo pismeniji bot, ako do sada nije razumeo, nisam siguran da ce ikada razumeti? Teska je to nauka za njega?

        1. Ma on, i mnogi njemu slični (oni bar iole pismeniji), razumeju sve to, ali nemaju izbora i biflaju iste ofucane mantre koristeći se, već znatno ofucanijim i tupoumnim zamenama teza parafrazirajući izjave, mišljenja, stavove,………svojih miljenika kojima se drma kavez što, neminovno, prouzrokuje besomučnu borbu za golo očuvanje vlasti. Sledstveno tome logično je da se, onda, ne biraju sredstva i cena. I to nije ništa novo osim što sve to u njihovoj (onih intelegentnijih, trezvenijih i realnijih) podsvesti izaziva teški nemir, neizvesnost, košmar, paranoju. Nije to lako izdržati.

  4. Potpredsednice Vlade Mihajlović, bojkot izbora najmanje je kukavičluk. Izbori se približavaju, a niko neiznosi ni plan ni program, kako biračima će biti bolje. Oni se zasitili vašim hvalospevima i bajkolažima, pa će i oni kao i opozicija da bojkotuje izbora koji se održavaju punih četiri godine i došao je krajnji rok za njih. Možete naterati birače da moraju da izađu na izbore, da za neizlazak ih kaznite sa jednim sniženjem plata i penzija od 20%, jer su za vašu nakaradnu vladavinu porasli no ikada više, a za izlazak na izborima birače nagraditi ih povećanjem plata i penzija za 0,00%. Na taj način vučići će biti siti, a vaše ovčice nisam siguran da će biti na broju. Obistiniće se na taj način pojam prosek, staviš levu ruku u vatru, desnu u hladnu vodu, u proseku se osećaš ugodno. Tako je i sa platama(?) i princip vaše diktature je da smo svi kao jedan, a jedan iznad svih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.