Mihajlović: Čemu lekcije o tome šta treba da rade oni koji su dobili mandat

Ostavite komentar


  1. Zorka, ko je osvojio najviše glasova? 16 % biračkog tela u Beogradu je glasalo za vašu SNS listu i za VAŠU DECU, dovoljno za vlast, samo u Srbiji…
    100 % vlasti imate i glumite ludilo ne možete i nećete da formirate vlast.Zato pssst!

  2. Za vas esenesovce nisu potrebne samo lekcije nego isključivo čuvena srpska „usrana motka“ da vas narod najuri sa vlasti- kada već nije mogao to da učini na lažiranim izborima! Uništavali ste Srbiju a sada još žešće nastavljate to i dalje. Tu si, gospođo ministarko, u pravu, lekcije više ne pomažu nego samo opšti bunt naroda koji je već na ivici gladi. A vi sve bogatiji, bezobrazniji i gladniji para!

  3. Namalterisanoj bivšoj ministraki od pre 4 meseca a očigledno i budućoj za dva meseca…da srblki moji toliko Srbijica nema vladu…poruka da shvati i prihvati da 3/4 građana Srbije ne želi nju, njenu nakaradu od premijerke i predsednika niti celu bulumentu snosovaca koji su zajedno sa kriminalom oteli državu od svih građana.

  4. o čemu vi pregovarate 3 meseca i sa kime oko sastavljanja vlade. pa i najgluplji je do sada shvatio da pravite predstavu u lakrdiju sa ovim odugovlačenjem sa novom vladom samo da bi diktator imao alibi da se on o svemu pita jer bože moj vlade nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.