Mihajlović: Cenim srčanost Marinike Tepić, ali građani od toga nemaju ništa

Ostavite komentar


  1. Svetska banka ne gradi u Srbiji, a i kad bi gradila to sigurno ne bi bilo po procedurama predvidjenim za gradjane Srbije. Tako da u svakom slucaju verujem da ima razloga da bude zadovoljna. Sto se tice gdje Tepic ona je postavila jedno veoma bitno pitanje hronicnog krsenja zakona od strane ministarke Mihajlovic u vidu citave serije nezakonitih resenja od stane njenog ministarstva. Tu je gondola samo jedan od pobrojanih slucajeva. Jedan od njih je i Beograd na vodi. Politicki i pravno odgovorna vlast koja postuje zakone najvisi je interes gradjana R Srbije, a od toga za sada nema nista.

    1. Da opozicija ima nameru da osvoji izbore Marinku bi stavili kao kandidata i potukli do kolena i Vučića i svu nazovi koaliciju oko njega.

  2. Sreca da gradjani imaju vas koji samo mislite kako da popravite standard svih gradjana Srbije. Od necega se mora krenuti pa ste za sada bitno popravili svoj, i jos malo da ga doradite pa, ako nesto ostane, bice bolje i nama. Za sada lepa iluzija i ruzna realnost.

Ostavite komentar


Politika

Kome Vučić postavlja crveni tepih a nad kim pokazuje mišiće: Sagovornici Danasa o spoljnoj i regionalnoj politici srpskih vlasti 10

Kome Vučić postavlja crveni tepih a nad kim pokazuje mišiće: Sagovornici Danasa o spoljnoj i regionalnoj politici srpskih vlasti

Pitanje o tome kakvu spoljnu i regionalnu politiku vode srpske vlasti, imajući u vidu da raspolažu sa spiskovima ljudi, pre svega, građankama i građanima država u regionu, kojima je zabranjen ulaz u Srbiju, ili je za njih makar predviđeno značajnije maltretiranje na granicama, aktuelizovalo se i odjeknulo više nego ostali slučajevi, naravno, kada je na tu rampu “naletela” pevačica iz Hrvatske – Severina Vučković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.