Mihajlović: Cilj SZS nasilno zauzimanje institucija

Ostavite komentar


  1. Nemoj ti zastitnice nasilnika u tvom ministarstvu da pricas!Sta trazi Nebojsa Pavlovic u tvom ministarstvu.

    1. Greška, nećemo mi ništa na silu.Narod nedeljama mirno šeta a vi vređate i ponižavate i ne želite razgovor o drugačijoj demokratskoj Srbiji.Uzurpirali ste vlast i medije, napravili privatnu državu za vaše sektaše i botove, pa šta očekuješ da narod radi? Da seti i ćuti? Zoko, došao je kraj.Nema dalje, ja decu u svet da šaljem zbog tebe i sličnih ne mogu, ne dozvoljava mi vaspitanje kućno i vera hrišćanska.Do slobode, nema nazad.

  2. Koje institucije. Ove koje ste ti i tvoj vođa uzurpirali i već uništili?

  3. pa i vi ste nasilno zauzeli sve institucije, i zivote nekih mladih ljudi, tokove novca,svagde ste uradili bajpas, od carine do sportskih klubova, svi normalni pristojni gradjani odlaze ili zele da odu, ma..

  4. Kojih institucija?Zar ih imamo ili je sve u rukama jednog coveka?

  5. Pa zar to isto nije radio tvoj bivsi gazda Dinkic,kojem si godinama verno sluzila,kada je u noci 5 na 6 oktobar sa zemuncima upao u Narodnu banku.

  6. Svako će odgovarati za svoja dela, i nedela. tako ćeš i ti Zorana odgovarati za sve što si učinila za vreme dok si bila deo ove vlasti.

  7. Institucije ne postoje od kada ste ih vi zatrli,tako da ni nasilno zauzimanje necega sto ne postoji nije moguce.

  8. Tesko je pobediti na izborima koje vladajuca sekta organizuje.Oni se koriste proverenim metodama pokojnog cobija.Taj je bas znao da iste krade …

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.