Mihajlović: Deo opozicije bojkotuje izbore zato što građanima nemaju šta da ponude

Ostavite komentar


  1. PPV treba da shvati da izbore neće bojkotovati OPOZICIJA već građani Srbije kojima Vlada u kojoj je PPV nema šta da ponudi. Naprotiv, uzeli su nam SVE, sadašnjost, budućnost, privatnost, međusobno poštovanje, lepotu življenja, pravo na rad, socijalnu sigurnost i šta sve ne! I ne treba im dati šansu na izborima koje je pomenuta Vlada kreirati, a stranka koju predstavlja PPV podupreti ucenama, podmićivanjem i lažiranjem!

  2. Imaš li ideju,Zoko,gde bi opozicija mogla da narodu predstavi svoj program,na RTS-u ili nekoj drugoj televiziji sa nacionalnom frekvencom…?!

  3. Prof.Dr. Zorana sa Megatrenda, imaš ti šta da ponudiš opoziciji, ali to nije mudrost i poštenje, što se od tebe traži!

  4. Previse “ organskog paradajza “ izaziva “ cudna razmisljanja “ kod “ Mona Lize “ iako zna da najvaznija tacka u programu opozicije “ vladavina prava “ ….dakle …“ budjenje „Ustavnog suda , pa Republickog javnog tuzioca , pa sudija bez clanske karte sns sekte ( ima ih ) , pa procesi i sa oduzimanjem imovine na kraju Padinjak , Zabela i naravno bovaj novi zatvor kod Panceva kojem Aca nije “ hteo “ preseci “ svecanu lentu ( verovatno los predosecaj )

  5. Penzioner sa multiple sklerozom prima penziju 20.000, infostan i struja 20.000, čeka izvršitelje i mup. O kakvoj vlasti i opoziciji pričate?

  6. Jel možeš da izneseš brojku o broju samoubistava zbog izvršitelja, broju nezaposlenih i broju pobeglih iz zemlje, broju gradjana na minimalcu i broju gradjana sa penzijom ispod proseka?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.