Mihajlović: Đilas prvo da se izvini

Ostavite komentar


  1. a da se aktuelna vlast prvo izvini gradjanima Beograda sto je prisvojila velike i vazne projekte koji su zapoceti za Djilasovog vakta, kao sto su most na Adi ili most Zemun – Borca, a kojima se SNS onoliko hvali? I to bi bilo fer, da bar pomenu ko je te projekte zapoceo. Ti mostovi su od velike koristi za grad, za razliku od bacenih para na muzicku fontanu na Slaviji i ceo taj kruzni tok, za koji nije jasno kako su unapredili saobracaj u odnosu na predjasnje stanje.

  2. Djilas je ostavio dug od koga su napravljena dva mosta. Tu izvinjenja nema. SNS da se izvine što je izmišljao i pumpao brojke, i smanjio mizerno dug u odnosu na to šta je ukinuo.

  3. A kada se izvini onda je ok. Je li zato sto je vas kandidat ili zato sto i Zorana misli da od ovih nema gorih?

  4. Kada li su srpski političari izgubili obraz pitam se,ili se radjaju bez obraza?Svi komplet od 91-ve ste za kamenolom,doživotno.

  5. Čuvena primabalerina G17-SNS teatra i strčnjak opšteg znanja i(ne) kulture traži izvinjenje. Pa da li ona treba da se izvini za namešteni tender za ispumpavanje vode u Kolubari i krađu miliona eva nas, za Babića ili Drobnjaka, koji je uzgred osuđen na zatvorsku kaznu a sedi u fotelji i ore drumove kao nekad Marko Kraljević. Princeza koja se niušta nerazume, osim u šminku i vežbanje govornih fraza.i ispraznih tirada. Bolesno ambiciozna a takvi su najgori. Ništa nezaju a u sve se kao razumeju. Pod njenim ministarstvima su napredovali onim čuvenom izrekom ruskog pisca – jedan korak napred, dva koraka nazad.

  6. od mene više nikada nećeđ dobiti glas… jedan si od krivaca rasturanja DS-a, zloupotrebljavao si prvo i položaj Tadićevog savetnika a onda i predsednika DS-a… ne mogi ni da izračunam koliko si uzeo para od "plasiranja" reklama

  7. Ona je u pisanoj izjavi istakla da bi "bilo lepo da se Dragan Đilas, pre nego što, kako obećava svom svojom imovinom, za samo 12 meseci uradi sve što u Beogradu treba da se uradi, prvo izvini građanima Beograda za dug koji je ostavio u gradskoj kasi, za pokvarene podzemne kontejnere, za kulise gradova i ““legositije““ i druge projekte na koje je bačen novac građana Beograda".

    Lepo gospodjo Mihajlovic, ali mogao bi vas Aleksandar Vucic da se izvini za huskacku ratnu politiku, za sve govore mrznje protiv drugih naroda, za tablu Ratka Mladica, za organizovane doceke i branjenje Karadzica, Seselja i Mladica, pa onda za sve sto je uradio kao "naprednjak" – za propali Beograd na vodi, Savamalu, ojadjivanje penzionera, spinovanje i laganje na dnevnom nivou, unistavanje civilnog sektora, medija i sprovodjenja autoritarne politike, pretucene novinare, za strah kod ljudi kojima je zivot vec ogoljen, za ponovno ohrabrivanje nasilja na sportskim utakmicama (a svi znamo da kontrolise navijace), spisak se sigutno nastavlja dopisite sami sta nedostaje. Ali prestanite da upirete prstom druge i da trazite izvinjenja, jer vi i vasa stranka, i sve sto podrzavate ste poslednji koji imaju pravo da traze izvinjenje! Nismo zaboravili ruznu proslost, nista nije oprosteno i jednog dana ce ON morati da se izvini ovom narodu zajedno sa svima ostalima koji su onemogucili ovim gradjanima i njihovim pokolenjima normalan i dostojanstven zivot! Daleko od toga da je Djilas dobar, ali vi ga bas preteraste sa laznim moralisanjem!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.