Mihajlović: Đilasovi pokušaji zloupotrebe teške situacije

Ostavite komentar


    1. Normalna kad treba uvećati cenu auto puteva bar tridesetak posto.

  1. Vozd njen dosije o korupciji vise milionske vrednosti € drzi na sigurnom mestu i ona mora da se javi inace tuzilastvo ocas posla moze da proradi. Bezi sestro dok je vreme. Puklo je i smrklo se narodu. Gotovo je.

  2. Kad vlast nema odgovor na javno izrečeno pitanje, odgovor je : „Đilas, Đilas, Đilas…“ Sad je to počela i Zorka Koridorka. Da nije tužno, bilo bi smešno

  3. Ne pali vam više to prozivanje Đilasa; nije on u ovoj priči ključni lik. Nego pamet u glavu, ovo su obični ljudi koji vas na vlasti prozivaju zbog vaše nkompetencije u ovoj pandemiji i licemerja i korupcije i da ne nabrajam ono što svi svedočimo veš godinama.

  4. evo, javila se i ova, ništa druigo ne zna nego okrivljuje Đilasa, a mogla bi malo i svog šefa, zar, ne?

    1. Nije ni prethodnog(Dinkic),nije ni ovog,a nece ni sledeceg(kome ce da se uvuce u buljsona),kada bude pao ovaj prethodni.

    2. Prestani sa uvlacenjem neces biti ministar lopove jedan, narod nije glup

  5. Gospođo Mihajlović vaš predsednik (ne i naš) je prekjuče govorio o tome kako je tokom demonstracija video na koga može da računa a na koge ne može a vi ste se svrstali na listu onih na koje se predsednik ne može osloniti. Stoga vam je apsolutno kontraproduktivno da se kritički osvrćete na opoziciju jer na taj način kvarite izglede da nastavite vašu karijeru u nekoj od stranaka koje su sada u opoziciji jer vam očigledno više mesta u SNS-u nema. Stoga bih vas zamolio da prema sebi budete praktični a prema nama uviđavni te da nas poštedite vaših plitkoumnovisokoparnih izjava. Hvala unapred.

  6. Svima im Đilas kriv, a oni nisu, možete to pričati vašim glasačima sa ispod prosekom inteligencije.

  7. Uvek je u nedostojnoj ulozi dusebriznika i sluge.Ali,jedino to zna.Iz oblasti „struke“ sve je upropastila.Zar i dalje sme da izadje na ulicu pred oci bednog naroda?

    1. ali, to vas ne zanima, je l’ da? Stotine miliona evra, bez ikakvog efekta.

  8. Mislili smo da se drzis one „trpljen – spasen“ a ti resila da se istices. Pa hajde onda kazi koju i na onaj hitlerovski pozdrav ispred Skupstine. Javnu premijeru fasizma u Srbiji je video ceo svet. Nemojmo se zavaravati, iznedrio ga je ovaj sistem. To je tema o kojoj se pravis da nisi dorasla da govoris a duzna si. Jesi. Ako ne znas, pitaj svog sefa.

  9. Zorana, bolje ti razmišljaj ko je potpisao ugovor o BgdH2O.Pitaće te neko…

  10. Gospodjo iz Tuzle,vrati se odakle si došla,a.pusti nas da pripadamo,nemoj Ti da nam Guess glavu pod led ,idi i zauvek,što bi rekao Toma Zdravković u svojoj predivnoj pesmi .

Ostavite komentar


Politika

Srđan Milivojević: Dragana Šolaka ne poznajem, ali... 10

Srđan Milivojević: Dragana Šolaka ne poznajem, ali…

Srđan Milivojević, narodni poslanik Demokratske stranke, reagovao je na video poruku Aleksandra Vučića, predsednika Srbija, da se je iza sprovođenja revolucije i ideje da bude ubijen, Dragan Šolak, vlasnik Junajted medije. Milivojević je odgovorio opširnom pisanom izjavom koju prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.