Mihajlović: Društvo u kojem se ciljevi ostvaruju nasiljem, nije društvo koje može da računa na stabilnost

Ostavite komentar


  1. Blago nama sa vama! Vase poltronstvo je dostiglo Vulinov nivo. „Ali, odgovornost i rezultati jesu posao političara, jer politika nije rijaliti, nego vođenje računa o budućnosti zemlje i građana.“ TACNO. I to je jos jedan dokaz da vi ne radite svoj posao (ne samo vi, vec nasa vlast). Vi brinete samo o SVOJOJ buducnosti, pa ste u strahu da ce vas skloniti. Zato se preporucujete ovakvim glupim izjavama.

    1. Bravo za sve komentare o gospodnji Mihajlovic.Ima nade za Srbiju,ima mnogo pametnih ljudi koji vide šta radi dotična.

  2. nije jasno zasto ministarka tako ostro kritikuje vladajucu koaliciju….

  3. Pobise vam narod na pruznim prelazima bez rampe gospodja ministarka u tehnickom mandatu. Nemojmo vise da se pravimo ludi na dnevnoj bazi.

  4. Gospođo, o čemu pričate, pa Vi ste viskoki funkcioner stranke koja sve što radi bazira na rialiti osnovama: skeč, predstava za narod, avioni-kamioni, metroi, blistava sadašnjost, još sjajnija budućnost, besmislena poređenja sa drugim državama, po principu mi najbolji u svemu, niko kao mi.. Što se nasilnih metoda u ostvarivanju političkih ciljeva tiče, pa i to je provereni metod stranke u kojoj ste važan član: polivanje vodom, guranje i tuča u skupštini, stiropori, pištolji, kokstde to su koreni iz kojih ste izrasli i na kojima stojite.

    1. Kad vec pricas o nasilju,reci sto drzis nasilnika u tvom ministarstvu???

  5. Bas tako, zorka.
    I ti, zorka, BrzeBoljeJace ucestvujes preko nekoliko godina u nasilju sns rezina nad gradjanima Srbije.

  6. Draga gospodjo ministarka,a šta ćemo sa nebrojenim lažima i obmanama naroda od strane najviših rukovodioca Tvoje sadašnje,a i prethodne partije?

  7. Spaljivanje kuće novinara, Jutkica, fantomi iz Sava male sve je to doprinelo stabilnosti Srbije

  8. Naslov teksta me je slatko nasmejao,jer me podsetio na ono srpsko;Dete pojelo prase,ne zna se ko je koga pojeo.“Drustvo u kome se ciljevi ostvaruju nasiljem…“ima dvostruko znacenje.ali kazaljka je skrenula ka njenom drustvu.

  9. Da li je to ona ista „dama“ kojoj sam u vreme prvog mandata u vladi kada je bila ministar saobraćaja kojoj sam na adresu kabineta uputio mejl sa sugestijom da bi u smislu rasterećenja puteva u vreme vikenda a u svrhu pospesenja turizma na lokacijama u zemlji Srbiji bilo dobro da uradimo ono što su mnoge zemlje uradile još devedesetih, a to je zabrana saobraćaja vozilima preko 2 tone nosivosti od petka u 12.00 do nedelje u 22.00 h.Napr. Slovenija je to uvela još 1991. Mi i dan danas imamo situaciju da strani turista nap. iz Londona putuje cca 3 sata do Bgd. a onda do napr.Oplenca klima autobusom skoro 2 sata i to putem čiji kvalitet odgovara početku prošlog veka.Kako nisam dobio nikakav odgovor iz gospodjinog kabineta probao sam da ponovim tj urgiram. Verovali ili ne moja mejl adresa sa koje sam slao prvu poruku bila je blokirana od strane primaoca. Bahato i nezainteresovano za mišljenje običnog sveta Bilderberski trilateralne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.