Mihajlović: Dveri se ne odriču politike nasilja

Ostavite komentar


  1. o nasilju govori ministarka u čijem resoru su postavljeni direktori godinama vršioci dužnosti generalnog direktora i ako postoji zakonsko ogračinje v.d. mandata, a ministarka se na to ne obazire. Mobing ili demonstracija moći nije nasilje?! Zar poslanik nije vlasnik svog mandata?! Nema opravdanja za ono što je izglupetao poslanik Nogo, ali da bi smo napokon dobili poslanike koji su naši pretstavnici treba da izmenite izborni zakon i omogućite nam direktan izbor poslanika. Ovakve izborne zakone doživljavam kao demonstraciju moći političara kojom nas sprečavate da u opštini, gradu i parlamentu biramo svoje predstavnike i onda mi svaka priča o nasilju od strane vladajuće garniture i njihova ugroženost bude smešna, mada ne bi trebalao, ali kada je meni oduzeto pravo neposrednog izbora onda se ne žalite, nego trpite, kao što i mi trpimo vas.

    1. Nije izlupetao, seti se istorije Causesku i Napoleon nisu se povampirili NIKADA vise, ovi jesu zajedno sa komunistima.
      Dakle sta je resenje, ti vidi.
      Problem je sto svi trpe, da svi ne trpe, ne bi bilo ni ove bande.

  2. Kada se neko iz vase stranke pozali na nasilje, to u najmanju ruku zvuci iritantno. Od vas nema vecih nasilnika. Nasilje, beznadje, strah, obmana…to je vas potpis.
    „Zlatno doba“ AV AV

  3. Nisam primetio da je, ovih dana, neko postavio Ministarki pitanje “šta misli o političkoj stranci Dveri”? Ali jesam da je svi pitaju zašto je projekat od 500 miliona narastao preko noći na 800… Možda zato i odgovara na nešto što je niko nije pitao, kako bi izbegla odgovor na postavljeno pitanje…

  4. Eh omatorila i ona, muče je problemi, nema ni za leba sutra…. Da se pomogne ministarki treba za nove cipelice…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.