Zorana Mihajlović: Finansijski sam pomagala urednika jednog medija, prestala sam kada su počeli napadi na mene

Ostavite komentar


  1. Ministarka je direktno odgovorna za štetu u EPS-u od preko Milijardu Evra i očekuje „korektnu vest“ o sebi? Kažu da će EPS uvoziti struju bar još dve godine jer nema domaće sirovine pa se pitam da li je jeftinije uvesti ugalj? Ili je ta matematika ipak suviše komplikovana?

  2. A od kojih para si finansirala novine…. Od sto hiljada plate ili iz budzeta

  3. He,he, nema kosova,nema uglja,lozi blato ,uvozi struju,dizi cenu struje,pravi vetrenjace samo pricaj i zamajavaj bla bla bla.

  4. Ti nisi zasluzila ni rec pohvale,unistila si EPS i opet nesto mudrujes!

  5. Ova mora odmah da se smeni sa svih funkcija i da se protera iz politike

  6. SA ČIJIM PARAMA,SIGURNO NE SVOJIM…SRAMOTA RADITE SVI ŠTA HOČETE DRŽAVNIM NOVCEM A NAROD SAMO ZADUŽUJETE I OVI PRE VAS I ONI KOJI BUDU DOŠLI POSLE VAS …

  7. Па то значи да чланови ове владе су недорасли, пошто мора да буде јака.То значи да и ви треба да одете из ње, да би дошло прави патриота, који ће се истински залагати за добробит овог народа.
    Одавно сте у Влади аиз кризе и корупције ни макац
    .Велики проблем,и застој у ритму напредка.

  8. Gospođu treba isključiti iz vlade iz estetskih razloga.

  9. Ti za 10 gidina od ministarskih plata i ostalih dodataka,kako trosis na tasnice po 4000€ i na ostale gluposti da bi izgledala i malo kao zena,ne bi mogla da ustedis nista!!!!Sad se postavlha pitanje a odakle tebi pare da ikog pomazes?????
    Ovo je javni poziv, s tvoje strane,za poresku inspekciju!!!!!!!

  10. Komentari o Zoranu su evidentno ostrašćeni i nerealni. Jedini član vlade koga smo mogli da vidimo na terenu. Kao da su kritičari Đukanović fanovi. ( Ne mislim na onog u C.G. nego rođaka u Srbiji koji bi da smeni sve političare Srbe i da dovede svoje

  11. Ova žena hitno da odgovara za uništenje EPS-a i posle to ime da se isporuci u njenu domovinu Bosnu bez prava na povratak.

  12. Treba se ispitati,od kojih para se razbacuje i finansira,ispekcija cuti,finansije cute,policija cuti,drzava cuti,pa dokle bre vise jasete i lazete narod,

  13. Unistila si gigant EPS .Jos si nezadovoljna.Umesto da debelo odgovaras za sve sta si uradila sedis u debeloj fotelji.Obraza nigde.Lepo predstavljas SNS

  14. Nadam se, da ces ti leteti iz Vlade Srbije, jer si se srozala do dna.

  15. Ja buh pitao Zoranu,cije pare ona daje. Kao ministar ne sme ni svoje da da.Ja bih je vtetio u zavicaj pa tamo da se bavi politikom do mile volje.Ovde mozemo bez nje i Kisicke,Mnogo ih je iz Austrougarska navlasti u Srbiji Tako je 80 godina i zato je Srbija na Kolenima.Dosta vise i kuci Bre.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.