Mihajlović: Frustracije Vuka Jeremića 1Zorana Mihajlović Foto: Ministarstvo građevinarstva

Vlast u Srbiji osvaja se na demokratskim izborima, Srbija je danas zemlja poštovana u svetu, a njen predsednik razgovara sa najvećim svetskim liderima, poručila je danas članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović, uz ocenu da se predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću priviđaju zavere.

Mihajlović je reagovala na izjavu Jeremića da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „namerava da Kosovu odobri stolicu u UN, da bi mu zapad zauzvrat dozvolio da pokrade naredne izbore“.

Želja za vlašću Vuka Jeremića i njegovih istomišljenika u opoziciji je tolika da bi vladali Srbijom pod bilo kojim uslovima, pa zato i misle da se Srbijom može vladati tako što neko spolja nešto toleriše i dozvoljava, istakla je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Vlast u Srbiji osvaja se na demokratskim izborima, Srbija je danas zemlja poštovana u svetu, a njen predsednik razgovara sa najvećim svetskim liderima, i na istoku i na zapadu. Tu je, izgleda, izvor svih Jeremićevih frustracija i teorija zavere kojima truje javnost i građane Srbije, istakla Mihajlović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari