Mihajlović: Frustracije Vuka Jeremića

Ostavite komentar


  1. Nažalost, od kada je SNS na vlasiti, u Srbiji nema slobodnih i demokratskih izbora..

  2. Srpska napredna stranka (SNS) ili preobucena Srpska radikalna stranka (SRS) i demokratski izbori? Veruje li neko u to?

  3. To vi mislite da je zemlja poštovana u svetu!
    Nije!
    Preziru nas svi, u svetu nisu kratke pameti kao ovde, tamo se ne zaboravlja tako lako Srebrenica, Vukovar, Ovčara, trogodišnje bomardovanje Sarajeva, Merkale, raketiranje Zagreba….

  4. Dzaba postovanje citavog sveta kad se u srbiji nenormalno loshe zivi, sta neki opozicioni politicar kaze ili ne to je nebitbno, dovoljno je pogledati malo okolo sebe i zapaziti da jos uvek mnogo toga uzasno nevalja ovde.

  5. Niti ima poštenih izbora u Srbiji, niti ima poštenih
    univerziteta, naročito privatnih. Tako da silne titule i zvanja kod nekog Miće ili Tiće, vlasnika silnih fakulteta koji su se obogatili prodajući diplome i zvanja, sve sramnije odzvanja, profesorko sa Megatrenda!

  6. Glasao sam za Jeremića na predsedničkim izborima. Izbornu kampanju je osmislio Nikola Jovanović. Nikad ništa lošije nisam video! Sa biografijom Vuka Jeremića, sva kampanja se svela na već viđeno, ono što je govorio i Bojan Pajtić, pa kako klinci kažu „pukao“ ko zvečka. Dakle, priča ovi kradu, mi ćemo povećati plate i penzije, poništiti 100 međudržavnih ugovora i ostala trabunjanja nisu dostojni komentara. Kako napuniti budžet? Čime platiti jedan raskinut međudržavni ugovor? Mislio sam da je Vuk toga svestan, ali već je ušao u kolo, pa tera dalje. Sad vidim da, nažalost, nije! I što je najgore, znam da takav čovek, obrazovan, pametan i sa iskustvom, ne govori ovo iz ubeđenja. Ja i ne vidim razlog da ovakve gluposti govori?! Doneće mu poene u političkoj borbi? Neće! Želeo sam da Jeremić oko sebe okupi mlade i pametne ljude, šta bi falilo da u toj stranci bude Bojan Đurić i sl., ali on je krenuo drugim putem. Da ne kažem, zastranio.

    1. Pa ti glasaj za Vucica ako neces promene. Uopste ne kapiram ovu logiku. Ne postoji idelani ljudi a kamoli politacari ali od Vucia ne postoji gori, ne postoji. Pogledajte naslovnu stranu Kurira koja je objavljena po njegovom malogu. On drzi sve nacionalne televizije, sve medije osim Danasa i N1. Imamo diktaturu kakvu ni za vreme Slobe nije bilo. Imamo diktatora, lazova, kukavicu i izdajnika na celu drzave i ti nalazis mane kod drugog.Glupost nevidjena.

      1. Je li to Tadićeva logika? „Mi smo bili 14 godina na vlasti pa smo nešto naučili!“ I zaboravite svi na diktature, građanske slobode, kako god, ako je narod gladan. Najpre, posao od koga može da se živi, pa onda može sve ostalo. A šta su uradili ovi koji se ponovo kandiduju za vlast? Ništa! Jedno veliko NIŠTA! Pojeli su sve kredite i pare od privatizacije na povećanje plata, penzije i svoje džepove, pa tresnuli guzi.om u trnje. Mislite da se lako dići posle toga? Grdno se varate. I ne govorim ovo zbog sebe, ja sam odavno penzioner, niti zbog svoje dece koja su odavno otišla u beli svet. Ali, odgovornost prema državi mora postojati, a nemaju je oni koji ili nikad nisu radili, ili ne znaju da rade. Mislite da u Americi postoji demokratija? U Singapuru, Japanu, Tajvanu, Italiji? Jeste li radilio tamo?

  7. Lepota u žena koje se bave politikom, ne postoji, jer u njima ne odiše dobrota, već vlast, moć, prevlast. Bez obzira, da li je u pitanju Vjerica, Zorana, Eleonora, Ema, Hilari, Ljubinka. Isto važi i za političare, ali žene su, ipak lepši pol.

  8. Srbiji je neophodno jednostavno poštovanje zakona i u sjladu sa tim pritvor za mnoge koji su sada na valsti dok se ne sprovedu istražni postupci. Bilo bi puno iznenadjenja za narod na koji se poziva gospodja plava, a kada bi na primer jedan dnevnik nakon trh istražnih postupaka spropevo na primer CINS, koj se bavi istraživačkim novinarstvom, teško bi vrata istražnih zatvora ostala čitava od istorg „naroda“ na koji se gospodja pava poziva. A opet, možda se i to desi.
    Ovde je uvek razliku i pomak pravio jedan hrabar pojedinac.

  9. I Staljin se pitao ,kada je cuo da je neko na zapadu izgubio vlast na izborima, kako je moguce da izgubi izbore dok je na vlasti.Ubedjen sam da bi vodja mogao da doktorira na tu temu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.