Mihajlović: Građani Mionice i Negotina prepoznali ko radi za njih

Ostavite komentar


  1. A sta kaze gospodja ministarka energetike , koja ce biti cena gasa i sta je ona kao resorni ministar uradila po tom pitanju ?

  2. Toliko ste poverenja imali u gradjane da ste digli citavu logistiku u pracenju izlaznosti, iz susednih gradova, vodili paralelne spiskove, mahali ljudima novcem, sabotirali opozicione predstavnike u birackim odborima…tako i moja baba ume da dobije izbore.

  3. Gradjani Negotina su svesni koliko de kralo na ovim izborima. SNS bez kradje i bez ucena svih ljudi koji rade u javnom sektoru ne bi imali ni 35% birackog tela.
    Ucene gradjana u Negotinu traju vec par meseci.
    Dotakli smo dno-dna.

  4. Tacno, gradjani su prepoznali da policija radi za vas. To , tako i nikako drugacije

  5. Gospođa ministarka odlično objašnjava prirodu SNS vlasti, ili u prevodu na srpski: Znači, građani Negotina i Mionice koji samo dembelišu gledajući pink i ostale hepije, znaju da vlastodržci vredno i odgovorno rade da njihov novac pravilno utroše – neradnicima, dakle građanima, mrvice, a udarnicima, dakle vlastodržcima, veći deo kolača!

  6. Prepoznali su:kafu,ratluk,3.000 dinara,zejtin,šećer,toalet papir,crne džipove,duple biračke spiskove,rad na određeno i da dovede još petoro članova da glasaju za sns,ucene,“ponoć“penzionerima,……zato vam mladi i odlaze u inostranstvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.