Mihajlović: Građani ne žele na vlasti opoziciju koja je odustala od borbe na lokalnim izborima

Ostavite komentar


  1. I ja ssm gradjanin ali koji ne zeli ovako neuredjenu drzavu i trenutnu garnituru na vlasti ,i Zoranu Mihajlovic kao vecitu ministarku jer Srbija ima puno mladih,obrazovanih i sposobnijih koji bi Srbiju odveli u srecniju buducnost.

  2. Izbori pod ovim uslovima liče na vaterpolo utakmicu u kojoj krokodili imaju bele kapice a protivnička ekipa vezane ruke i štipaljku na nosu.

  3. Ma, ‘leba ti, Štrumfeta, baš me zanima na koji si način tako pouzdano utvrdila da „građani ne žele na vlasti opoziciju koja je odustala od borbe na lokalnim izborima“?!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Kome Vučić postavlja crveni tepih a nad kim pokazuje mišiće: Sagovornici Danasa o spoljnoj i regionalnoj politici srpskih vlasti 10

Kome Vučić postavlja crveni tepih a nad kim pokazuje mišiće: Sagovornici Danasa o spoljnoj i regionalnoj politici srpskih vlasti

Pitanje o tome kakvu spoljnu i regionalnu politiku vode srpske vlasti, imajući u vidu da raspolažu sa spiskovima ljudi, pre svega, građankama i građanima država u regionu, kojima je zabranjen ulaz u Srbiju, ili je za njih makar predviđeno značajnije maltretiranje na granicama, aktuelizovalo se i odjeknulo više nego ostali slučajevi, naravno, kada je na tu rampu “naletela” pevačica iz Hrvatske – Severina Vučković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.