Mihajlović: Ispitati sve pretnje Vučiću

Ostavite komentar


  1. Evo još jednog Vučićevog dramosera pored nedostižnog Kona. Pa Vučić je najsigurniji predsednik na svetu. Napravio je državu po svojoj meri. Postao koordinator bezbednosnih službi. Kontroliše sve do podzemlja i navijačkih grupa. Jedino što ne može potpuno da kontroliše je narod, a voleo bi. Setite se samo Djindjića i ondašnje atmosfere, pa uporedite.

  2. da se ispitaju istovremeno sve pretnje po Nacionalnu Bezbenost postpisvanjem nevidjene gluposti ,,Mini Sengena ,, kojim se omogucuje nekontrolisana migracija iz Albanije ,Kosova i Makedonije u Srbiju # Ocigledno je da prernja smenom i politickim opozivom , sada evidentira kao ,,pretnja ,, sto je osnovna definicija dikature , ovde u Srbiji odavno je trebalo organizit broj manadata na 2 znaci max 8 ogidna kao u Americi , medjutim ovde pocnu da menjaju pozicija 8 godina premijeri 8 godina predsednici pa ponovo 8 godina premijeri ## zasto su Amerikanci organicili broj Mandata ? Sad predsednik Barak Obama nije mogao da ispadne pameta i da s ekandiduje 2020 . Mi imamo psihopate u politici Srbije koji treba da se pregledaju na konzilijumu i da se utvrdi stepen njihove uracinjivosti i stepen afekta !! jer opasno je kad je predsednik Afektivan i u afektu izda naredjenje sluzbama bezbednosti ,, likvidirajte disidenta ,, to je Milosevic radio Stambolic je ubijen , a meni kao apsolventu medicine gospodin Vucic ne deluje uracunjivo ### Normalno nikom pa ni Vucicu ne sme da se preti nezakonitim nasiljem , ali isto tako mora da se utvrdi da li je i u kojoj meri uracunjiv ,jer preko svog polozaja moze mnogo vise da ugrozi bezbednost disidenata ,, jer raspolaze slubama bezbednosti koje su u nasoj isotroji pokazale da prihvataju da likvidiraju one sto kritikuju nenarodnu vlast

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.