Mihajlović: Jedino Vučić bio uzdržan za vanredne izbore

Ostavite komentar


  1. Da nam to nije Vučić još juče izjavio to bi bila tvoja ekskluziva.Na te vaše štosove i igrice već smo se navikli.Sasvim je svejedno bili izbori sada ili kasnije svejedno je,ovi neće izaći ,imate ubedljivu pobedu.Šta je tu problem?

    1. A vi ostali ste se usrali od straha sto ste „pogresno“ glasali,hahahaha…ma haj’te molim vas ko jos veruje u vase lazi ???

  2. Vi ste protiv svake vrste nasilja drugih, jer ga samo vi i sprovodite i smatrate da jedino vi imate to pravo – jer SNS je drzava, tacnije Vucic. Naravno da ste ga ovlastili da odluci, i Staljina su u Politkomu uvijek ovlascivali da donosi sve odluke, bas kao i vi vaseg cara.

  3. Naravno, Gazda nece previse da provocira jer sve sto uradi ima kontraefekat, ali zato vi vucicevi poltroni i podrepci hocete izbore, preplaseni, znajuci da ce ko god dodje na vlast, da vas pocisti kao trule visnje!

  4. draga Mihajlovicka..cenim sto si zena i ministarka ali manite se vucenja za bradu popova hodza imama fratara i mantija uopste.Ako zele u politiku neka se kandiduju i ne zamajavaju polupismen narod kako su uz ove ili one..oni su uz onoga ko da vise..sa njihovim ponasanjem sumnjam da Bog ima nesto.Ato sto ti sef uzdrzan-pa i nije bas.Covek cas place cas psuje nazivajuci opoziciju fasistima a to vam je 4500000 mil stanovnika minus cca 700000 vasih simpatizera ..dakle fasisti su cca 3 mil ljudi.. u prevodu covek rece da su fasisti oni sto se setaju i urlaju protiv vlasti i savremene monarhije..izbore ne smete da raspisete jer doslo bi do osipanja glasackog tela ceka se da prodju godisnji ..i ovlastili vi ovlastenog..valjda je AV ovlasten da raspusti vladu i parlament i raspise vanredne izbore..dakle partija odlucuje a ne zakon

  5. CELO Predsedništvo bilo za vanredne izvore, JEDINO je Vučić bio protiv. Epilog: Predsedništvo ovlastilo Vučića da o tome (ssvim sam?) donese (konačnu?) odluku.
    A zašto je Vučić bio uzdržan? Zato što „ima više informacija o tome šta se dešava sa Srbijom u slučaju Kosova.“ A članovi Predsedništva ih nemaju jer Vučić (verovatbno) od silne zauzetosti (i borbe za lopovskom opozicijom) nije stigao da im prenese te svoje informacije. Ni da im objasni kakve veze ima Kosovo sa parlamentarnim izborima u Srbiji.
    Čovek prosto ostane bez teksta pred toliko demokratije i ravnopravnosti u SNS-u! A usput se i upita čemu im služi Predsedništvo i još pomisli da bi ponekad stvarno bilo bolje da nam ova gospođa i drugi viđeniji SNS-ovci ni ne prenose i ne prepričavaju detalje sa sednica. Čisto da se ne brukaju kao u ovom slučaju…

  6. Pitam se, pitam, da li je plava gospa gluva ili se pravi gluvom.Ovakva, kako jeste situacija sa biračkim spiskovima ne pije vodu. Nećemo da za nas glasaju oni počivši, tražimo da glasaju samo živi građani.Nećemo da se rvemo sa onim uličnim skitačima koji nose neke tajanstvena biračke spisjkove po ulcama.takve pohapsiti odmah na ulici.

  7. Ovo su izjave za gledaoce teletabisa . Verovatno ni jedna vlast u istoriji čovečanstva nije toliko vređala inteligenciju svog naroda kao vlast u Srbiji od 2012. do danas .

  8. Ju, pomislih na slici je neka pevaljka sa tonom šminke, kad ono gospodža Ministarka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.