Mihajlović: Jeremić se priprema za poraz

Ostavite komentar


  1. Jel““te? Sminka ocito deluje psiholoski i nalaze psiholoski uticaj na glasace. Jeremic im je trn u oku i sve ce da ucine da mu podmetnu nogu i umanje glasove. Prvo ce psiholoski tj. nasilno uticati na glasace preko NJIHOVIH medija a onda ce krasti dzakovima listice kao i prosli put. Ko njih nezna skupo ih placa. Mnogo su se osilili.

  2. Pod hitno obezbediti ovoj gospodži profesionalnog šminkera. Amateri stop, bole oči nakon svake Zoranine fotografije.

  3. Jorgovanka, Zorana i Maja. Kakva sjajna, lepa i pametna generacija.

    E narode jadni, zaglupili su te do daske pa sad mogu da te ….

  4. Ne znam sta treba ovo ministarki Mihajlovic koja uspesno i profesionalno radi svoj posao? Nada li se premijerskoj fotelji posle predsednickih izbora ili sta vec?

  5. Ma GRADĐANIMA JE PROSTO,,NEZABORAVNA,,POBEDA,,SA ONIM BDENIJEM NA STIROPORU,I,,NESTALIM GLASAČKIM LISTIĆIMA ,, aproksimativno,,500000KOJI JOŠ DO DANdanas ,,NISU,, NAĐENI A TO JE BILO,,ZADUŽENJE,,KOFERČETA VAM,kao glavnog na,Mup,u,, Pa Je i izlaznost,, zbog,,oduševljenja,,,,,TIMOM,, NEORADIKALA,,,BILA,,ČAK I,,FAMOZNIH,,48%.TJ,,,,već,celih 1700000 od ukupno 7 miliona.. Ova mega,,profesorka,, JOŠ NIJE SAVLADALA NI RAČUN A ,,PREDAJE,,MATEMATIKU,.,ONIM,,STUDENTIMA KOJI SU I NA RATE DOBILI,,DIPLOME,,.Skoro pa,,,liderski,,.i Mentalitetno,,po SNS,,harizmtičnoj,,,,platformi,,.

  6. Mozda sumnja u kradju zbog naočara i rotacionih svetala koje delite po selima i pijacama. Jel se te volje ne plašite ? Onaj ko se ne plaši nema potrebu ni to da kaže.

  7. Kradja je u toku jer je jedan od predsedničkih kandidata u kampanji sa pozicije premijera! Gospodjo ministarka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.