Mihajlović: Jeremić širi neistine

Ostavite komentar


  1. Jao Zoko …pa on ne ucestvuje na izborima …zar vam to nisu rekli …nema potrebe da “ vatru iz svih oruzja “ ( ? ) otvorite na politicke subjekte koji vam ne konkurisu za fotelje ( ni privilegije ) u N.Skupstini R . Srbije . Oni su samo gradjani koji po Ustavu R . Srbije imaju gradjansku svest i pravo na “ drugacije misljenje “ i da ga javno iznesu u javnost …jao Zoko …pa vi ste , od kada se “ druzite sa Acom , zaboravili osnovna pravila igre zvane “ demokratija “ . Nego “ vatru “ na prof. dr. vojvodu Voju sa onom sto je “ traze “ u Den Hagu , vaseg konkurenta Ivketa “ pevaca “ ili na onog Cedu sto “ zvoni “ sa zvoncetom …uf…zamalo da zaboravim onog Nenada iz LSV – a em je izN . Sada direktan konkurent vasem “ podpreCedniku “ Vucevicu ( em ga i ogovara iza ledja za nesto …znate vec za sta …)

    1. Zorana, promašena tema. Spremite to bolje za sutra, mozete, znam.

    2. Bio bi stan veći I skuplji u London, nego baba potegla pa nije imao ko da donosi novac, čini mi se da je ovaj iz železnice malo kradu kao od ministarke, pa morala manji stan da kupi za tričavih 1 600.000 evra

  2. Plavušo, u normalnim državama, program za nešto prvo iznese Vlada pa ostali komentarišu. Plavušo, posle TVOG predsednika, ti si ta koja širi najveće neistine. Ne verujem da je neistina da je uhapšeni direktor železnice davao tebi određene poklone.

    1. Miroslave,Miroslave,ovde se ne radi o plavuši.Ovde se radi o onome što je onaj bolesnik Jeremić izjavio i što izjavljuje.Tačno je da jedino što zna jeste da beskrajno mrzi svoju zemlju,ukoliko je ona zaista njegova.Nadrpao se taj para i legalno i ilegalno,a sada pljuje po svima nama,svakodnevno,svugde…čemu čoveče,zarad vlasti koju nikada više neće imati,bogu hvala.Pa to je sramno štantaj čovek radi i naravno štanje radio,pamzarbtakav da se vrati na vlast umovoj zemlji,pa nije narod lud,neće da može.

  3. A glasao sam za čoveka! Ne mogu da verujem da se Vuk vratio kod onih koji su ga oterali iz DS-a i zauvek zapečetio svoju političku karijeru. Da je ostao sam prišli bi mu pametni ljudi, a sad je kasno.

  4. Potrudicu se da pitam Vjericu Radetu da li Zorana Mihajlovic govori istinu!!!!!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Kome Vučić postavlja crveni tepih a nad kim pokazuje mišiće: Sagovornici Danasa o spoljnoj i regionalnoj politici srpskih vlasti 9

Kome Vučić postavlja crveni tepih a nad kim pokazuje mišiće: Sagovornici Danasa o spoljnoj i regionalnoj politici srpskih vlasti

Pitanje o tome kakvu spoljnu i regionalnu politiku vode srpske vlasti, imajući u vidu da raspolažu sa spiskovima ljudi, pre svega, građankama i građanima država u regionu, kojima je zabranjen ulaz u Srbiju, ili je za njih makar predviđeno značajnije maltretiranje na granicama, aktuelizovalo se i odjeknulo više nego ostali slučajevi, naravno, kada je na tu rampu “naletela” pevačica iz Hrvatske – Severina Vučković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.