Mihajlović: Kritike opozicije u vezi sa cenom putarina demagogija

Ostavite komentar


  1. Ma demagogija. Pa na kraju mora neko da plati onih 100 miliona evra koji su se „istopili“ rušenjem galerije u Grdeličkoj klisuri. Zar će sad ona ili Babić, ili neko treći da idu u zatvor zato što su za 46 odsto perobili budžet na toj deonici. Ajde bre, kad je u srbiji neko dosada od politčara i rukovodilaca odgovarao što je pokrao pare od izgradnje nekog od infrastrukturnih objekata i bilo kojih drugih. To je ovde dobra praksa koju ni Angela Merkel nije mogla da promeni.

  2. Ma je li moguce da je demagogija. A sta je vaša kritika bila kada ste bili u opoziciji. Isto demagogija ili stvarno stanje.
    Kada ste vi kritikovali predhodnu vlas to je bilo u redu. Sada kada vas kritikuje opozicija to je demagogija.
    Ako nemate nesto pametno da kazete bolje je ćutati . Bicete pametnija.

  3. to je slika naših puteva, nema demagogije. Pretovareni kamioni su uobičajena slika na našim putevima. Da kojim slučajem otkažu kočnice i ubiju nekog nedužnog učesnika u saobraćaju da li bi glavni krivac bio upravljač puta koji nije obezbedio bezbednost na putu ili samo vlasnik vozila i vozač? Naši putevi su putevi na kojima ne postoje mesta za merenje kamiona, ni na najnovinoj deonici kroz Grdeličku klisuru, za koju priznaju da su je nebrojeno puta preprojektovali, nigde mesta za kontrolu vidno pretovarenih kamiona. Jesu li kamioni koji prevoze materijal za izgradnju puteva beli medvedi, pa mogu da unište sve okolne saobraćajnice? Da li u ugovorima postoji klauzula da sve puteve koje unište saniraju o svom, a ne o našem trošku? Čini mi se da je opozicija blaga u odnosu na stvarno stanje, ali razumljivo je, svi su sejali svoje stranačke vojnike po državnim firmama. Političari na vlasti se menjaju, ali kolotrazi, zakrpe, rupe, one linijice kojima krpe naprsline u putu su konstanta na našim putevima jer ne postoji nikakva profesionalna kontrola pri projektovanju, izgradnji, izvođenju radova i tu nikda nije problem u opoziciji, ko god da je sa te strane, nego u ministrima kojima nije u intersu da rade profesionalno svoj posao.

  4. profesionalni demagog optužuje druge za demagogiju. šta je sledeće iz kuhinje ovih nespobnjakovića ? Šuška se da će i gorivo da dignu tokom leta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.