Mihajlović: Moramo pobediti u prvom krugu

Potpredsednica Vlade Srbije nagovestila Vučićevu kandidaturu

Ostavite komentar


  1. Sramota! Hoćete Tomana da bacite u zapećak!? Bar mu vratite stranku. Dozvolite mu da on bude predsednik. Toliko je zaslužio valjda.

  2. Dajte vise 5 godina ste na vlasti , peti izbori po redu pa vi nista drugo neradite , svake godine zivite od izbora do izbora ..!!!

  3. U jednom se slazemo – Srbija 2012. I danas nije isto! Ja se nadam da se znacajno opametila.

  4. Gospodja se nada da ce biti premijer ako vucica smaknu na mesto predsednika. Pri tome vucic, kao toma, napusti stranku, da bi bio "predsednik svih Srba". Nije lose, neko nju, verovatno ameri, gura. A, verujem da bi bila sposobnija od bilo koga iz SNS na tom mestu, ipak je to dinkicev kadar!

  5. PA zar VAM Svima tako,,obdarenima,, ,LIDER, nije,,strogo,,Naredio,da Nekomentarišete sledeće,,izbore,,ili je I To,,izvučeno iz konteksta,,po Ko ZNA KOJI PUT.zbog,,interesa,, SAGLASNIKA MU, SA,,SAMO,, ONIH,,11 PRILEPAKA,,Ovakve,,cvećke,, BAŠ nerastu nigde u Eu a u svetu BI SE NAŠLE ,,pod,,strogim nadzorom,,. ZBOG,PROŠLE,,POBEDE,I SVIH,,MINULIH IM,,RADOVA,,

  6. Morate, morate. Inače će biti problema, svašta ste vi gospodžo ispotpisivali proteklih godina.

  7. Tomu za Predsednika Vlade. Neka Vucic bude Predsednik Republike. Mora to fer zar ne Zoko.

Ostavite komentar


Politika

Foto: Pink Tv/Screenshot

Makron i Vučić o veštačkoj inteligenciji na forumu u Novom Sadu

U toku boravka u Novom Sadu, predsednik Francuske, Emanuel Makron je sa predsednik Srbije, Aleksandrom Vučićem posetio i forum o veštačkoj inteligenciji gde se zajedno sa Vučićem obratio učesnicima foruma. Makron je u svom obraćanju naglasio značaj veštačke inteligencije danas i poručio da se o njoj mora razgovarati u okvirima nauke, standarda i rešenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.