Mihajlović: More nema samo Crna Gora

Ostavite komentar


  1. Tako je Zorka! Ti bi mogla na Korculu kod Ane, a ja u mom selu u Levcu!

  2. Ne trebate nam nista, vama dan pocinje sa “ Crna Gora ovo, Crna Gora ono“, jos malo i raskrstit cemo sa vama zauvijek. Nikad granice za vas nece bit otvorene, eto vam respiratori, eto vam braano, najedite se, niko vas zivi ne voli u region. Pjesma samo za vas, „sami kao list na vjetru“

    1. A koji to MI ? Pa većina srpskog naroda u Srbiji se nalazi pod naprednjačkom okupacijom . Naprednjaci su iskoristili demokratiju da bi došli na vlast 2012. , a zatim su okupirali državu i narod , tako da su svaki izbori potpuno besmisleni , jer je samo jedan ishod na njima moguć, čak i teoretski .

    2. Jad od crne gore,nahrani keru da te ujede,iskolovala ih Srbija,besplatno po domovima stanovali,kredite studentske podobijali,pozaposljavali se i odmah u direktorske fotelje ,ako su posteni a nisu kameleoni neka.Srbiji vrate zajam za obnovu crne gore .posle.zemljotresa.Kakvo njihovo more,puno fekalija i smeca a usluga katastrofa.Adio jadmiloisti!

    3. Pa sta rade vasi dukljani ovde po Beogradu?Hahaha a ko vas voli,da i pocnete ubijati Srbe za sve u regionu vi ste isto sto i mi..A kad bele kapice preplave montenegro onda idite u Kroaciju mozda vam pomognu haha.Ja kao i mnogi Srbi su sa vama davno raskrstili,od 08 nikad vise sa vama bando brdjanska.

  3. Sudeci prema nasoj diplomatiji, i Madjarska ima more…a Srbija moorre od Crne Gore…

    1. A sta je sa Grckom!? Ona ima dva mora (jonsko i egejsko) i ima toliko letovalista, da sa 15 godina ne mozes da obidjes sve! 😉

  4. Crna Gora nema ni Mihajlovićku , ni Vučića , a govori se Srpski ( Crnogorski ) . Milo i njegovi saradnici , kakvi god da su , ne šire takav užas svojom pojavom kao Vučić i njegovi .

  5. Tačno tako, ministrice. Svako na kugli zemsljskoj, pa i Srbi, ima pravo da putuje i ljetuje đe oće. Ali ne morate da pljujete po drugoj državi i proizvodite animozitet prema bilo kom narodu… Pogotovo nemojte drugima da dijelite lekcije iz demokratije. Malo se pozabavite svojom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.