Mihajlović: Napadi na Vučića – otpor uvođenju reda u državi

Ostavite komentar


  1. Poštovana ministarko, nije to otpor uvođenju reda već otpor predaje 15% teritorije Republike Srbije bez volje građana. Zašto Vaš voljeni vođa nije raspisao referendum, kako Ustav nalaže, pre potpisivanja bilo kakvih papira u Briselu?

  2. To sto ova zena zove redom u drzavi se zove diktatura vladjuce klike na celu sa idajnikom nacionalnih interesa Vucicem.
    Mihajloviceva je ucestvovala u ranijem periodu sa Dinkicem na celu u pljacji drzave, pa nisu svi glupi i zaboravni a i danas pljackaju narod i drzavu samo sa Vucicem. Ovoaj period vladavine od 2012 je najgori od svih pa i Milosevica a rezultati su katastrofalni sto ce se tek pokazati u narednom periodu.

  3. Kakav si ti ministar da ne pomeneš Ustav?Ustav i jeste zato da reguliše pitanja jedne države i njene državotvornosti,da to nije ničija pčija(može lična dedovina u Bosni),sa njom se ne može igrati,pregovarati,pogađati,cenkati,nikome to nije dato da SAMOVOLJNO određuje šta je dobro,a šta nije?Zato se svi predsednici u svetu zaklinju nad Ustavom i izgovaraju tekst zakletve.Delovanje i rad moraju biti u skladu sa Ustavom,sve ostalo je veleizdaja,sada,za pet,deset godina.Morate znati,kako lobirate,da ćete iz Ustava,zakona,školstva,vojske,katastra,peznzionih,ssocijalnih zakona i ostalih državnih akata,morati da očistite SVE što vezuje Kosovo i Metohiju sa Srbijom.A izgled da nije samo Kosovo i Metohija,već vi dajete i Preševo i Bujanovac?Katastrofa.

  4. Primecu je li neko da je Brnabicka potpuno nestala iz vucicevog veleizdajnickog scenarija za Kosovo. Umesto da stoji pored svog Predsednika i laje u naprednjackom horu, ziva se ne cuje po kosovskom pitanju. Nesto se ocigledno sprema, najekstremniji naprednjacki sljam dize opasnu buku!

    1. ‘Najekstremniji naprednjački šljam’ je blaga reč za ove horde huliganskih bitangi. U pitanju je izdaja najgore vrste? Nekada davno dok je bilo pravde na ovim prostorima, za takva gnusna nedela išlo se pred streljački vod!

  5. Izgradnja bespravnog objekta na Pancicevom vrhu i odigravanje cirkusa na zakazan dan rusenja je ocuvanje reda u drzavi, gospodjo ministarka ?!

  6. Gospođa ministarka je uvela red na železnici pa sada hoce i u državi… Bolje da ćuti i pokrije se ušima, napravila je haos na železnici a posebno u infrastrukturi, ako ne verujete dođite da vidite.

  7. Pa zar RED nije vec uveden.Nesto vam u posledenje vreme opada kreativnost u agitaciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.