Mihajlović: Ne bi me čudilo da SZS nagradi Veselinovića

Ostavite komentar


  1. zorana zasto nebranis i prvu zenu zasto drugu i sta je za odgovornost za pruzni prelaz to nas interesuje

  2. Licemerno do bola.
    Nešto se slabo sećam gospođo „dežurna savesti“
    vaše osude čuvenog klečanja izrečenog od vašeg
    klupskog druga, Gašića?
    Ovaj Veselinović je baš po vašoj meri, pa biste mogli da ga primite u SNS.

  3. Ministarka se bavi samo ogovaranjem, klevetama, zamenom teza, pa ona ne treba da se bavi SzS vec izjavama svojih pajtosa i od njih da stiti zene. Setimo se izjava ili twitova: Bandjura, Gasica, Risticevica, Martinovica, Djukanovica pa i njenog vrlog vodje..

  4. Meni je jasno da se gospodja Mihajlovic i nogama i rukama grcevito bori za udobnu fotelju i funkciju koju po svojim sposobnostima ne zasluzuje ali na zalost nije jedina.Funkcija u ovoj nasoj Srbiji cini cuda pa se izgubi osecaj za realnost sto pokazuje doticna dama.Zanima me da li funkcioneri u Srbiji imaju vremena da se bave svojim nadleznostima od pojavljivanja u medijima ukljucujuci i svevisnjeg sa kojim na skoro svim tv kanalima dan pocinje i zavrsava se sa njegovim pojavljivasnjem.Ne cudi jer je on zaduzen za sve,taman posla da se u Srbiji nesto desi a da on to ne komentarise.Ostalima na funkcijama ostaje malo vremena i oni se na sve nacine trude da bar nesto izjave da sebe promovisu.Neka se gospodja ako to ume, samo bavi svojim nadleznostima.

  5. A kako će gospođa Mihajlović da nagradi gradonačelnika Niša? Novom sinekurom?

  6. Gospodjo,dosta vise vase zastite zena!Zasto onda stitite nasilnika,koji sedi u vasem ministarstvu?

  7. Slizati se sa neprijateljima pokojnog supruga po ovim moralnim velicinama ne predstavlja problem. Kako radili tako vam i bilo !!! U slucaju lupeza truizam ili prosta istina zvuci kao kletva.

  8. Starleto od ministarke dokle vise tog licemerstva?
    Veselinovica su svi osudili i on se povukao iz saveza.
    Sta sa tvojim pajtasima iz stranke?. Bogami ima ih mnogo.
    Bolje ti je da se bavis pitanjima iz tvoje oblasti ( mada je svima jasno da si nesposobna 100 odsto!) n.p.r. pruzni prelazi, koridori!

  9. Aj što je Veselinović očita sirovinčina, aj što ovi zacementirali zid ćutanja oko Jutke, klečećeg keramičara i sličnih kreatura, ali jedno nikad neću razumeti: dokle bre više taj odvratni, infantilni šešeljev vokabular i večiti impotentni pokušaji smisla za humor? Ovo već postaje metastaza dijagnoze za koju leka nema. Akutna neduhovitost. Bolje da te majka rodi bez ruku i nogu nego bez smisla za humor. To je SNS pa i ova ministarka. Grupa bezobrazno neduhovitih osoba. Jadan li je vaš život s vama samima, a o našima i da ne pričamo. Gledajte ljudi filmove, čitajte knjige, sramotno je ovo sve što radite..

  10. Просто је срамота да Зорана Михајловић, наравно и сви напредњаци и социјалисти, држе неке моралне придике. Нека она одреди тачан назив ове жене, која је поступила на овај начин: после два месеца од убиства мужа пева у београдским кафанама, и то у једној са Дачићем; даје изјаве о угрожености Оливера Ивановића, потпуно супротне од стварних чињеница, она је за то добила стан у Београду, посао у влади Србији и аутомобил. Можда су речи Веселиновића мало оштрије, али нису неодговрајуће. Уосталом, Оливерово убиство је постало трговина између Вучића и Шиптара. Сви знају ко је убица. У овој шаријади актуелне власти, где ништа неће да буде откривено, Милена се сао укључила. Боља је материјална корист, него поштење.

  11. Poštovana ministarko. Vaš aktivista iz Žagubice je pre godinu dana u jednoj noći prebio dve žene i ništa mu se nije desilo. I ako su žene uredno hospitalizovane u domu zdravlja o čemu postoji i materijalni dokaz(slučaj je detaljno opisan u protokolu zdravstveneustanove ) , policija je uzela izjavei do danas se ništa nije desilo. Batinaš je i dalje predsednik mesne zajednice, možda i odbornik (nisam siguran) u upravi je opštinskog fudbalskog saveza i šef ekspoziture komercijalne banke u Žagubici. Si vi kakav se samo poželeti može.Više puta sam pokušavao da prijavim slučaj pozivajući SOS telefone kako bih prijavio nasilje nad žanama svi su od mene tražili da se predstavim , ja to nisam smeo. Ko je zainteresovan za slučaj neka dođe i potraži protokol doma zdravlja gde je slučaj opisan i neka nešto preduzme . Ja ne smem. Žene nad kojima je izvršeno nasilje takođe ne smeju da pokrenu postupak . Možda su rane već i zarasle.

  12. Poštovana ministarko. Vaš aktivista iz Žagubice je pre godinu dana u jednoj noći prebio dve žene i ništa mu se nije desilo. I ako su žene uredno hospitalizovane u domu zdravlja o čemu postoji i materijalni dokaz(slučaj je detaljno opisan u protokolu zdravstveneustanove ) , policija je uzela izjavei do danas se ništa nije desilo. Batinaš je i dalje predsednik mesne zajednice, možda i odbornik (nisam siguran) u upravi je opštinskog fudbalskog saveza i šef ekspoziture komercijalne banke u Žagubici. Si vi kakav se samo poželeti može.Više puta sam pokušavao da prijavim slučaj pozivajući SOS telefone kako bih prijavio nasilje nad žanama svi su od mene tražili da se predstavim , ja to nisam smeo. Ko je zainteresovan za slučaj neka dođe i potraži protokol doma zdravlja gde je slučaj opisan i neka nešto preduzme . Ja ne smem. Žene nad kojima je izvršeno nasilje takođe ne smeju da pokrenu postupak . Možda su rane već i zarasle. Ali ostaje ožiljak .

  13. Ma idi sa vazduhoplovom i Mrkom na koridor , pametna si mozda ces nesto nauciti mani se tvojih komentara, o tome pricaj na stranackim sastancima tamo su sve poslusnici lepo slusaju i aplaudiraju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.