Mihajlović: Nedopustivo što Vulinova partija napada KRIK

Ako treba, ponovo ispitati kako je Vulin kupio stan

Ostavite komentar


  1. Ajde dosta cirkusa. Zorana napada, Ana ima razumevanja a ovaj slja srpskog roda pod zajednickim pseudonimom botovi lupa +/- pod upravom velikog vodje koji naravno cuti i ceka priliku da izbere odluku. Nisu njemu bitni ni ova pesadija ni botovi a ni narod.

  2. A Vama je sve dopustljivo ,da vredjate ,opadate ,spletkarite ,radite za strane naciste ,stvarate od Srbije genocidan narod a radite na najvisem nivou . Sramota za ovu zemlju i vlast sto Vam dopusta .

  3. Pazite sad.. šta li se to sprema?!!!. „Mihajlović: Nedopustivo _ što Vulinova partija napada KRIK“,
    kaže prvi spin akter dnevnih glasila i napada drugog sa iste liste koga PS žestoko brani. Nadležne institucije će da ispitaju kako je Aleksandar Vulin kupio stan (kaže prvi). Rezultat ispitivanja (drugog) u nadležnim institucijama (razmišljam ja i čekam na svoju sledeću uplatu drugog dela okrnjene penzije) uslediće….

  4. Dokle seze Zoranina bahatost? Sta god da radi je fijasko ali stize da komentarise i da drzi lekcije svima redom.

  5. i ja sam vrlo saglasna da se ispita poreklo imovine svakoga cija imovina bode oci i postoji sumnja u poreklo novca cime je stecena, ali se to svakako odnosi i na ministarku zoranu. Vrlo bih svi voleli da znamo poreko novca za nekretnine koje poseduje, skupa letovanja, da ne ulazimo u neke druge stvari koje isto tako bodu oci

  6. Kamo srece da su svi u SNS u kao Zorana,prava dama ,kulturna,protivi se napadu na bilo kognovinara i zalaze se za pravo novinara da istrazuju sve sto je vazno za licnosti koje obavljaju znacajnu funkciju.Naravno i da i organi ponovo istraze sve u vezi sa poreklom novca za kupovinu stana A.Vulina.Odgovor tzv.Pokreta socijalista je krajnje primitivan i vulgaran .Bravo Zorana.
    PS.Nisam ni bot ni pristalica SNS vec razuman gradjanin .

  7. Ne znam zasto Vulin ovakve napade, izvedi vojsku Vuline, pa da vide mrzitelji. Isto tako su Ce i Kastro

  8. Podmuklo smislja kako svoju laz da prebaci na napad na drzavu,svoju prevaru na strane ulagace,svoje neznanje na tudje zlo. Covek je covek,al ovakvi su neljudi. Zeciji zivot zive,a ponasaju se kao vukovi medju ovcama. Daju los primer,ako uopste i brinu o tome. Sledeca je zorana….

  9. Zorana je, stvarno, vešta u presvlačenju. Jedino se ponekad zaigra pa kaže ponešto što liči na istinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslednik Vuka Draškovića za Danas: Sledi obnova Srpskog pokreta obnove 10

Naslednik Vuka Draškovića za Danas: Sledi obnova Srpskog pokreta obnove

"To je naša tradicija. Imati Vuka Draškovića kao prethodnika otežaće svakome ko je naprosto sledeći predsednik stranke. Mislim da novo vreme oko nas, novi ljudi su svuda oko nas, živimo u Srbiji koja je drugačija, nego što je bila Srbija unutar Jugoslavije kada je nastajao SPO", kaže za Danas novoizabrani predsednik Srpskog pokreta obnove Aleksandar Cvetković, upitan koliko će mu u obnovi SPO predstavljati problem to što je imidž ove stranke usko povezan sa likom i delom njegovog prethodnika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.