Mihajlović: Nemam ništa protiv SPS, ali nisam za zajedničke liste

Ostavite komentar


  1. Draga i poštovana madam Zorana , ja bih to još usitnio ! Ništa sekte , ništa liste nego Vi lepo napišite svoje cenjeno ime i prezime , kao i cenjeno ime i prezime gosim Dačića i ostalih , pa da vidimo , kako kažu u mom selu „čija nana crnu vunu prede“ . A ne k’o što nalećeh prošli put „k’o ždrebe na debeo“ , kako kažu moji seljaci . Pisaše tada , da se glasa za našu decu . Ajde reko’ , dam glas ,…kad ono u Skupštini sve neki Bože oprosti , „od zla oca i od gore majke“ , kako opet kažu u mom selu . Niti ima moje dece , niti bilo koje čestite i poštene dece iz čestite i poštene porodice . Sve neki lažovi , bez ikak’e kulture , da bar sasluša jedno drugo . Zato , turite svoja imena i prezimena , pa ćemo da vidimo . Jerbo , čobanin Rade i ostali njegovi drugari , a ima nas podosta , ne glasamo za sekte , niti liste .

  2. Ko tebe Zorka pita, ti si svoje odradila, i više nećeš biti ministarka, pa makar spavala u američkoj ambasadi.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.