Mihajlović: Neodgovorna opozicija šteti ugledu Srbije 1Foto: Facebook / Zorana Mihajlović

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da bi samo neodgovorni političari, kakvim se pokazuju lideri opozicije, bili spremni da nanesu štetu ugledu Srbije i njenih građana zbog, kako navodi, „nimalo slučajne greške protokola“ u Parizu.

„Kako drugačije oceniti stavove opozicionih lidera koji smatraju da je predsednik Srbije na obležavanju 100 godina kraja Prvog svetskog rata u Parizu zbog, uverena sam, nimalo slučajne greške protokola, morao da napravi skandal, da napusti svečanost, da okrene leđa predsednicima najmoćnijih zemalja sveta i napusti skup“, istakla je Mihajlović.

Prema njenoj oceni, predsednik Alekandar Vučić je bio u pravu što je na miran i dostojanstven način predstavljao Srbiju i to se pokazalo u hitnom izvinjenju Francuske, kao i osude takvog tretmana Srbije koje stižu iz Rusije i čitavog sveta.

„Srbija je zemlja pobednica Prvog svetskog rata, koja je slobodu platila životima više od 1,2 miliona Srba. Srbiji je mesto uz naše saveznike u Parizu, ma šta bilo kakvi protokoli, ili neki neodgovorni opozicioni lideri smatrali“, naglasila je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari