Mihajlović: Nezabeleženo u medijskoj praksi

Ostavite komentar


  1. Kako su sinhronizovani, alal vera. Dobro je što su pisma Željka Mitrovića i ono besomučno razvlačenje Saše Jankovića esencija istraživačkog, svetskog novinarstva.

  2. Nije ona od njega ništa bolja. Šta treba da rade kao Informer da lažu o blagodeti koju ova vlast čini. Svako iznošenje istine vlastodršci doživljaju kao napad na državu. Šta je on pričao za vlasti kad je bio radikal?

  3. Zaboravili smo šta je Picousti radio na početku svoje karijere, isto smo zaboravili da je Gica Prasica učila posao od najozbiljnijih prevaranata u Govanaca17

  4. Opet i opet, GDE SU DOKAZI DA RODIC DUGUJE MILIONSKE cifre za porez i to proba da izbegne. Gospodjo Mihailovic, koju sumu duguje, kad znas da duguje? Zasto Poreska uprava nije izdala saopstenje koliko AMG duguje i koji je rok placanja. Sama si priznala da je to delo Vucica? koji nece dozvoliti da niko bude jaci od drzave" Mozda si mislila da nece dozvoliti da niko nece biti jaci od njega,

  5. Pa i da vlasnik kurira mrzi lično predsednika Vučića imao bi na to pravo jednako kao i Vučićević iz Iformera i Mitrović sa Pinka koji obožavaju Vučića. Sve same moralne ličnosti.

  6. Pa kad niste zabeležili kampanju protiv Saše Jankovića, Đilasa ili bilo kog protivnika režima.

    A i nešto mi nejasno od kad je širenje tačnih informacija na uštrb spinovanja kapmanja? To u vašem nekom svetu?

  7. Sad i ova ,, menja,, Brnabićku, ha ha ha ovo je cirkus šou ,,Vlada,, Srbije, ali njihove !!!

  8. Ti si gospodjo Mihajlovic izgleda corava i gluva na jedno oko i uvo kada ne vidis kakvu kampanju vec PET GODINA vode Pink i Informer, elitni Vucicevi mediji zaduzeni da satiru i iznose naj gnusnije lazi i bljuvotine o neistomisljenicima Vuciceve spahijsko diktatorske politike! KURIR SAMO UPORNO IZNOSI CINJENICE I ISTINU a vama to ocigledno smeta! Zato je najbolje da pokupite prnje i odete vi naprednjaci sa vlasti, u suprotnom unisticete Srbiju sa nekim zlom.

  9. A kad su blatili Đilasa svakodnevno u tom istom Kuriru to je naravno bilo zabeleženo u istoriji, a kad najveću štetočinu u istoriji Srbije napadaju to je nezabeleženo, ali doći će i 6. oktobar. Tada ćete odgovarati za sve što ste učinili i za ono što niste, a trebali ste!

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.