Mihajlović: Niko, pa ni Obradović, Jeremić i Đilas ne smeju nasiljem da ostvaruju svoje ciljeve

Ostavite komentar


  1. O kakvom nasilju priča Zorka koridora?
    Mirni demonstranti dođu pred Predsedništvo i pokušaju da predaju zahteve za fer izbore, a na njih se sruči gomila policajaca u civilu.
    Ako aktuelna vlast kontroliše tzv ministarstva sile, ima paravojne formacije koje krstare po Srbiji sa džipovima bez registracije, sarađuje sa sumnjivim likovima sa Severa Kosova, onda je licemerno pričati o nasilju od strane opozicije.

    1. Već 7 godina vi vršite nasilje nad ovim napaćenim narodom. Ti si nebitna, kad progovorio govoriš neistinu ko tvoj šef. Sjašite više.

  2. Blagovremeno je bilo najavljeno da će sinoć biti predat pismeni zahtev opozicije u Predsedništvo . Momak koji je to pokušao da učini nije pretstavljao nikavu opsanost po bilo koga . Pretučen je samo da bi se zaplašio narod .

  3. Зорка коридорка као и сви чланови интересне групације око српсконазаднестранке користи неистине, манипулације, преваре, оптужује људе који нису повезани са инцидентом како би се још више додворила свом великом вођи.

  4. Dobro je da se oglasila nasa gospodja ministarka Mihajlovic na svom placenom oglasnom prostoru. Bilo bi prilicno neuobicajeno da nije. Vec su se u tabloidima oglasili Vesic i Brnabic. neka se spreme Marko Djuric, Vulin, Djukanovic. Nemojte cenzurisati tako vam novinarskih legitimacija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.