Mihajlović: Niste gradili kad je trebalo, sad znate da kritikujete

Ostavite komentar


  1. Pa nije sve u putevima i prugama. Mislim za vas jeste jer kako se kaze „Bez gradnje, nema ni Ugradnje.“ Ali generalno to sto ste za deset godina napravili 100 km auto putane znaci da ste kandidati za najbolju vladu na svetu. Da ne pricamo o tome ako se gleda kilometraza koja se napravi onda bi Velja Ilic u nekom svom mandatu bio svetski sampion, a svi znamo da nije tako.

    1. Pa,ako je ova vlast uradila 100km. autoputa,kako onda objašnjavaš to,da predhodna vlast nije uradila ni milimetar istog za 12g. svoje vladavine i neverovatno,znaš za „ugradnju“. Prosto se nameće pitanje,gde su naše pare završile,u periodu od 2000g.-2012g.?! A?

  2. Kad se Buba Morina udala i promenila prezime?
    A i nisam znao da joj je ime Zorana… Zorana Buba Mihajlović ex Morina.
    Ne znam… meni je Buba Morina bilo kraće i efektnije.

    1. Da li znas kada je pruga stalac kraljevo zatvorena . A otvorena je za vreme SNS .hvala sns.

      1. Posalji im koji evric, vise ce te voleti nego ovo sto si napisao.

      2. Ali je zato zatvorena mnogo značajnija, Beograd-Novi Sad, pa dalje ka Budimpešti. I zatvoriše glavnu Železničku stanicu u Bg, pitaj Boga gde je sada. Njima i nije bitno, taj svet se ne vozi ni vozovima ni autobusima.

    2. Umesto što se hvalite zavrsenim kilometrima auto puteva bolje bi bilo da objasnite kako to da ce na auto putu Surčin Obrenovac jedan kilometar kostati 11 miliona evra.Pošto je u pitanju ravnica neko se ugraduje minimum pola.Ko, prosudite sami.To je ključni razlog zasto se u Srbiji toliko gradi.Zamislite cenu zalosnog poplocavanja.trga Republike za 8,5 mil evra.A izvođači radova toliko su stručni da kocke okrenu naopako.Gospodo,u Srbiji se toliko gradi zato što su svi tenderi falš,ugovori tajni,duvaju se fakture do neba a dugove će vraćati pokolenja.

      1. Pa ova današnja banda na vlasti je pljačkala gde i kako je stigla! U ravnici, bez posebnih mostova, tunela itd. 1 km autoputa u Nemačkoj, gde je prosečna radnička plata 2500 plus deo socijalnih doprinosa koje plaća poslodavac, košta tamnan toliko kao i u Srbijhi gde radnik vegetira sa oko 400 do maksimalno (sa prekovremenim saitma) 500 evra. Od stupanja na vlast ovi današnji su zadužili Srbiju dodatnih 10 do 12 milijardi evra. Dobili su i pare od rasprodaje srpskih resursa (Bor, aerodrom u BG, PKB Beograd itd. itd. gde su otišle te pare- za 300 km autoputeva? Ili je plaćano 700.000 lenjčuga- članova esenesovaca? Koliko su u svoje džepove strpali ovi lopovi sa vrha? Valjda će doći dan kada će svi današnji plkjačkaši najzad biti pohapšeni a njihova imovina vraćena narodu!

  3. Železnicu ste uništili, da ponovim, u n i š t i l i !! A kod puteva ste nasledili situaciju u kojoj je sve bilo uradjeno i pripremljeno (nijedan put niste projektovali), samo je trebalo krenuti u izgradnju. A to ste obavljali zaduživši Srbiju sa deset milijardi evra u prve dve godine vaše vladavine.

  4. Ova gospodja je do juče harala po energetici, navodno je tamo bila jak „ekspert“. Danas hara građevinarstvom i saobraćajem. Mogu da kažem da je dotična ministarka ostavila traga u navedenim resorima, to jeste razjurila je tamo sve što je vredelo i dovela sa sobom svoje podrepe kokubine (nosačice njene garderobe i torbica Luj Viton) i propale kadrove iz policije, koji ne daju ljudima da na miru obavljaju svoje zadatke i poslove. Slavili su u Energetici njen odlazak (zbog ne slaganja sa Bajtovićem i Rusima) a ako Bog da slaviće se njen odlazak i u građevini. Inače, gospodja ministarka je samo unela zbrku i haos u sektor građevinarstva. Neka ide što pre i što dalje, za dobrobit Srbije.

    1. Komentar je o.k. , samo se ne slažem sa tim da ona samo ode sa mesta ministarke , mora da se nađe u tužilaštvu i da joj se sudi po zakonu. Mnogo je novca u opticaju, a njen bivši šef Dinkić je otišao ali sa pozamašnom svotom novca i sad uživa, mora se i on i ona staviti u sudski proces i da odgovasraju za sve manifetluke koje su napravili.

    2. Kaze se, duka, konkubine . Jeste ova vlast vise uradila mnogo od prethodne ali ne moze se reci da prethodna nije radila , jeste, ali mnogo manje i to beznacajnih stvari , (jedino priznati most, doduse mnogo kosta, toranj na Avali i malo puteva ) ne uzimajuci u obzir sta su pojedinci raili za sebe , ali duplo je vise vladala prethodna vlast i uz neomatenje u vladanju a to je veoma vazna stvar , da se mi razumemo , ovde u ovoj vladi sve sto se uradi je zahvaljujuci Vucicu , i samo Vucicu, ima covek nos a i osecaj sta treba raditi i uraditi , nije raspikuca sa novcem gradjana, a bice jos stedljiviji kada dodje vreme za to a na cemu se stedeti neka se svi porazmisle malo a pri tome to nece biti penzije i plate . Napad na Vucica zaista nisu u redu , znam ja kada sam bila u kucnom savetu, minirao me je i to samo jedan covek non stop ,zato sto sam htela njegove marifetluke da isteram , ja popravim on pokvari , tako da sam na kraju rekla , ko te bre sisa evo ti pa radite sada sami a ti majmuncino radi sta hoces , dosla je posle jedna koja i ne radi bas kako treba zato nema ni otpora Zato nemojte da se daleko bilo to desi , kako ako neko posteno radi a sve vreme ga pljuju moze covek da se oseca , nikako, koliko bi imao elana da mu se prizna ovo sto radi .Mada on radi i pored svega zato svaka mu cast , podseca me malo na nekada Bebeka i grupu BIjelo dugme, kada dodju u Beograd svi oklevetaju Bebeka joj kako je ruzan kakav je ovakav onakav a on pojeba da prostite sve najbolje ribe u Beogradu , e pa tako je sa Vucucem , naravno da ne radi to ali uradi sve najbolje stvari za narod i drzavu Srbije, da li moze jos bolje , mozda i moze , ima jos dosta da se radi u godinama zapustenoj u svakom pogledu drzavi.

      1. Odma mi je jasno ko si i stasi,kad procitam tvoj zakljucak ; a ti majmucino radi sta hoces) i ti htede da im budes vodja da igraju po tvome ko majminu u cirkusu.

      2. Zapusten narod , zapustena policija sto se vidi inace ne bi smela ti pod razlicitim imenima da objavljujes ovakve komentare a pogotovu da proganjas nekoga 20 godina sto je usotalom i prijavljeno policiji „Mile i Prokopije“ , mars u Politiku .

    3. Ministarstvo joj je sigurna kuca za propale direktore.Dovedes do stecaja 2 putarske firme, ostanes duzan radnicima po 3 miliona plata, a udomis se kod nje za savetnika!To je njen kadar, sramoto jedna!

  5. Mihajlovićka je htela Pepi prasetu da docrtava bezbedonosti pojas, a nije u stanju da zaštiti učesnike u saobraćaju od prenatovarenih kamiona, štedi na vagama i vagarima. Kolotrazi i rupe su postali uobičajena pojava u njenom mandatu, jer se štedi tamo gde ne sme, pošto je boli uvo za puteve, mostove, bezbednost svih na koje može da naleti pretovaren kamion ako vozač izgubi kontrolu nad njim.
    Čelični most nije se srušio u Kolubaru dok je njim prolazio kamion u Mrkinom ili Veljinom mandatu, nego u njenom mandatu.
    Mnogi pružni prelazi nemaju bezbedonosne branike, a pregledanost je takva da vozače od voza štiti samo Bog. Tamo gde ima branika nije neuobičajeno da budu spušteni kada nema voza, pa nepotrebno koče saobraćaj, a podignuti dok voz prolazi.
    Mihajlovićka ume da pljuje, a da za bezbednost svih učesnika u saobraćaju je baš briga.

    1. I ona i ministar unutrašnjih poslova moraju na odgovornost zbog slabo obeleženih kolovoza i za bahatu vožnju po njima. Kod nas u Srbiji je normalno da se prelazi preko duple pune linije, da se ne uključuje pokazivač pravca prilikom skretanja, da se vozilo parkira ispod znaka zabrane zaustavljanja i parkiranja, četiri migavca su opravdanje za svako zaustavljanje, a posebna je priča da se ograničava kretanje vozila na putu sa tri kolovozne trake van naselja na 50 km. na sat, saobraćajni znaci išarani raznim sprejevima i.t.d. .

  6. Evo ja kao projektant većine deonica autoputeva ću gospođi reći zašto nije bilo gradnje da više ne laže ovaj narod. Nije bilo gradnje zato što nije bilo projekata, do 2012 godine završeni su projekti gotovo svih deonica autoputeva. Posle 2012 godine radio se samo projekat deonice autoputa Niš-Priština i to je finansirala svetska banka. Što se gradnje tiče ništa nije urađeno sopstvenim sredstvima, već sve iz kredita Kineza i Azerbejdžanaca. Pored kredita uslov je bio da njihove firme izvode radove, tako da im dva puta plaćamo za kredit i za radove. Ona se hvali enormnim zaduživanjem Srbije.

    1. Skroz si u pravu, samo što narod to ne vidi, ne želi da vidi i ne razmišlja. Deca će nam grcati u dugovima zbog njih.

  7. Član Predsedništva Narodne stranke Lazar Đurović pitao je danas ministre saobraćaja i rudarstva Zoranu Mihajlović i Aleksandra Antića koliko je novca uplaćeno u budžet Srbije na ime rudne rente za kamen koji se ugrađuje u pruge i auto-puteve.
    Piše: Danas Online1. 8. 2020.

  8. Kako je nije sramota..u Bg je javna tajna da postoje investitori koji grade gde hoće i šta hoće sa fingiranim dozvolama a mnogi i bez dozvola, pa kasnije ozakone, a deo para preko korumpiranih inspektora ide njenoj ekipi.

    1. Smrdijanci su cudna sorta, toliko cudna da bi trebali da vas stave na tv sve zajedno i pocnu prvi rijaliti na nivou „drzave!“ Da vide ljudi da nije sve u dostojanstvu i poštovanju, već ima nešto i u masohizmu i vredjanju inteligencije. Tako biste dragi bivši sunarodnici ubili nekoliko muva jednim rijalitijem: sigurno bi zvalurdan izgubio nekoliko desetina sati mesečno pojavljivanja na TV-u, sto je samo po sebi najvrednije truda zarad ne gledanja u onu grimasu ljudsku, izbacili bi parove ,zadruge, i sve ostale vedete smrdistanske kulturne scene, i na kraju ali ne i manje vazno od ovog drugog, svako bi bio poznat pa makar to bilo na 5 minuta! Mazohisti svih zamalja, ujedinite se iz male ekrane, cela drzava je pod bičem, i SVI ćute

  9. U svakoj „vlasti“ je bila … a tek sada joj se otvorio posao „za trojicu“ ? Pa ‘de si bila do sad? Te u DS , te u G17+, te… ima li
    te gde te nema ? A , be… hobotnica li si ?
    Trk u Leskovac – čeka te tvoj „faraon“ i beri papriku al’ ne micaj džaci !

  10. Jel ti ženo znaš uopšte šta pričaš???? U kakvom je stanju bila zemlja posle bombardovanja??? Mostovi, pruge, putevi, ajrodromske piste…sve uništeno. Gde si ti uopšte zivela za vreme bombardovanja???? Ko je to izgradio i obnovio? O čemu ti sram te bilo? Ko je započeo koridor 10…kako da ga završe kad ste vi dojahali ko zna iz koje materine? Dovedeni da unište zemlju koja je tek počela da se oporavlja….crknite više da nam svane.

  11. Ko si to ti?Ko su to oni?Koje je tvoje a ko je bjihovo vreme?Da li si ti ona ista koja je bila kod Labusa,pa Dinkica….da li su te roditelji,ucitelj(ica),nastavnici ucili sta je moral i postenje?…

  12. kadea se jednoga dana protrči kroz te vaše ugovore,kredite,gradnju,samougradnju….biće materijala više nego za špansku seriju…Otišlo je 500.OOO mladih a dug države se povećao za još 15 milijardi,koje nikako ne možete objasniti……

  13. Glavno da si ti i nekada kod Dinkica a i sada kod Vucica znala da bez posledica drpas.

  14. Ja nisam nikada gradio. Bavim se necim drugim. I hocu i treba da kritikujem ako nesto nije u redu. Nema pravih tendera, daje se kapom i sakom stranim izvodjacima, oni zaposljavaju svoje firme i kredite vracamo mi. Gde su rokovi za prugu od Novog Sada do Subotice, prave se megalomanski precistaci otpadnih voda (da bi se vise ukrali usput) i onda oni ne mogu da rade jer nema dovoljno otpadnih voda kao u Vrbasu i slicno.

  15. Ekstra! Da li bi gospodja ministarka pomerila stražnjicu iz Beograda i prošpartala po Vojvodini da vidi kakvi su nam putevi i pruge zarasle u korov? Ma kakvi savremeni putevi i pruge? Kakvi moderni vozovi? Gde se to nalazi? U Vojvodini sigurno ne! Pa i Vojvodina je Srbila, zar ne? Ili nije? Pa dobro, ako nije onda ne treba više da puni 45% budžeta Srbije a za uzvrat dobije 12%.. Treba lepo onda da se pozdrvaimo, bratski izljubimo, da plati ko je šta pojeo i popio i fajront! Neka onda svako sebi pravi i bolje puteve i bolje pruge. Ovi postojeći su očajni..

  16. izjava iz naslova je toliko paušalna i zlonamerna, kao ono malo otrova na vrhu strele što koriste indijanci u prašumama. Što se tiče mog komentara, citiraću što piše u Bibliji: bisere pred svinje ne treba bacati..

  17. Jel LOPOVCINE, ZASTO KRIJETE KOLIKO KOSTA KOJA DEONICA ODNOSNO JEDAN KILOMETAR , AL CE BITI HAPSENJA KAD SE VLAST PROMENI I KAD SE USPOSTAVI NORMALNO PRAVOSUDJE

  18. Čega se kod dotakla dotična Ministarka , nikad u zadnjih sto godina ta sfera u Srbiji nije bila bolja. Mislim da niko u Evropi nije najavio više putnih pravaca i pruga od nje i naravno to nije završio. Želim joj da u novoj vladi uzme resor Zdravlja i tu bude opet najuspešniji Ministar.

  19. Toliko plava gospođa gradi, da je stigla da sagradi i „stančić“ u Londonu!!!! Valjda ima dobru platu i štedljiva je ? A račune za to što je ona kao izgradila, nikako da vidimo.

  20. Tek od skora i posle krize iz 2008. moze nesto nornalno da se radi. Da nije njen gazda Vucic vukao unazad jedno 20 godina, napravili bi puteve mnogo ranije. Slozile im se kockice, pa se prave mnogo pametni, kao da ulazu svoje pare, a ne narodne!

  21. Radi istine, koju građanstvo uglavnom ne zna: upravo je Vuk Jeremić, kao ministar ino-poslova, dogovorio sa Azerbejdžanom kredit i učešće Azvita u izgradnji autoputa Miloš Veliki!

  22. Tako je, Zorana! Sećamo se da su im tada bila puna usta koridora 10 i 11, Evropske unije, tranzicije…Umesto svega obećavanog, napuniše svoje džepove i ďžepove svojih, a srednju klasu i radnike poslaše na prinudne odmore, izmisliše kategoriju „neraspoređenog“ radnika,zaposleni postadoše projekti koji odmah posle toga stigoše na biroe za zapošljavanje, preduzeća i firme postadoše večiti stečajni subjekti sa doživotnim nedodirljivim stečajnim upravnicima…Hoćete još? Zapamtiĺi smo ih po mnogo „dobra“ koje su doneli narodu…I sad ti i takvi imaju obraza da kritikuju vlast koja je prvo morala da ispravi sve njihove devijacije i koja radi i krupnim koracima vuče napred…Možete me, vi pljuvači, nazvati i botom i sendvičarom, kako god hoćete, ali sam ja neko ko jako dobro pamti, gleda i vidi i NE ZABORAVLJA!

  23. zaboravio da su preehodni dizali zemlju iz pepela unistenu ratovima, sankcijama, hiperinflacijom i bombardovanjem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.