Mihajlović: O ostavci Babića kad za to dođe vreme, u njegovom mandatu izgrađeno 100 km autoputa

Ostavite komentar


  1. E, ako je Babic mandatiro dok se gradilo puta u iznosu od 100 km, onda on moze i dubije kolima nekog a da mu se ne zameri. Eto tako se cita vasa nova nebulozna izjava drugarice ministarka.

  2. svi se naucili i sad kopiraju vucica je srbija je u njihovim rukama u stvari srbija je ucic kolko moemo da zakljucimo a vi se setate koo god hocete

  3. Da, možda je izgrađeno 100 km autoputa, ali je i jedna žena izgubila život pod krajnje sumnjivim okolnostima….

  4. Nema veze, vazno je da napravio 100km puta a za ubistvo jedne osobe to ce doci na skupstinski red za par godina.Strasno sta sve ima u Srbiji dok su braca na vlasti!

  5. Uspeo je i da ubije nečiju ženu i majku za vreme trajanja svog mandata, gdjo. Zoko Koridorko.

  6. Kad čovek puno radi onda ponekad nekoga i pregazi, jelte? Kakva bolesna logika. Ko da ih je on lično svojim rukama gradio.

  7. E, ako je izmandatiro 100 puta, onda nista nije kriv i treba dostane na polozaju ako ga vi tako abolirate. A onaj snimak sa naplartne rampe, dovoljno da je gledao aktuelni Predsednik Srbije, tako da nema potrebe dalje niko da ga gleda niti da pita za njega uopste vise.

  8. Mozete da izgradite i milion kilometara auto puta,ali kad ubijete coveka idete u zatvor. Sta vam nije jasno?!

  9. A kada ce to doci vreme da se odgovara za smrt Stanike Gligorijević ?

  10. Onomad na otvaranju Moravskog koridora Babiceva glava nije mogla da stane u ovaj moj ekran,a sijala se i stalno je pogledivao u kameru ne bi li bio vidjen.

  11. Za njegova mandata izgradjeno 100 km puteva.Pa?Sad slobodno i nekažnjeno može da ubija?Jezivo!!

  12. Hocemo snimak udesa kod Doljevca, gde je Babic bio vozac, a ne suvozac. Srbija ima pravo da zna.

  13. Verovatno mu je glavni zadatak da cuva snimke sa naplatrne rampe Doljevac. Za sada je uspesan, posto ni tuzilastvo nije uspelo da ih dobije.

  14. Gospodjo ministarko, za vreme njegovog mandata je bahatoscu tih koje vi branite je ubijena jedna zena, a Babic je u najmanju ruku saucesnik. O cemu vi uopste pricate?

  15. A kad ce to vreme da dodje korumpirana ministarko preletacice? Kad na vrbi rodi grozdje? Bice zatvori premali za sve vas kada krenemo sa pravom lustracijom.

  16. Ako je Babić izgradio 100 kilometara auto-puta ,onda može da nastavi sa svojim delima kao na rampi,jel ste to hteli da kažete ministarka.

  17. Protiv Babića mora biti sprovedena detaljna istraga, Babić je bio za volanom, nije smeo otići na vrata supraga pokojnice jer se zna ko je vozio Škodu.Najmanje je bitna ostavka, on mora na robiju za ubistvo nedužne žene. Štiti ga celokupno društvo na vlasti, nebitano je koliko kilometara je izgrađeno, bitno je da se sudski proces sprovede pravilno i da Babić odgovara za ono što je učinio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.