Mihajlović: Obradović da prestane da preti

Ostavite komentar


  1. Poštovana Ministarko Mihajlović,
    Zar ne vidite da je Srbija i većina Srba u vrlo teškoj situaciji ?
    Zar ne shvatate da je sada najvažniji srpski narod u Srbiji i u susednim državama , a ne vi i vaša SNS vlast, niti SzS, opozicija i njena vlast. ?
    Svi političari moraju shvatiti da tek zajedno, zejdeničkom pameću, mogu nešto učiniti za Srbiju i sve Srbe u regionu,
    Niko vama političarima ne daje pravo da volite Srbiju više nego svi mi obični građani koji živimo u njoj i koji glasamo i za stranke na vlasti i za opoziciju.
    Dobro razmislite dok imate vremena i zaustavite primitivizam u svojim stranačkim nastupima na televiziama i pljuvanjima po drugima.
    Svi vi političari ste SLUGE građana Srbije koji vas biraju , a ne vladari, vođe, tajkuni,…. !

  2. U kojem paralelnom univerzumu gospođa egzistira? Pa njen šef i ekipica svakoga dana vređaju pola Srbije.

  3. joj više ne dosadi da laje? Znam da joj nije lako, da svake subote doživljava fras, ali ni meni niuje bilo lako, kada su me potkradali po osnovu kradje penzije, a da ne pominjem struju, porez, ifostan…i najskuplje što su mi ukrali slobodu i pravo na mišljenje. Ona priča o nasilju? Aman ženo, sjaši više.

  4. Обрадовић је једини од српских опозиоционих политичара који, за сада, иде на врућа места (Пинк, Лучани, опет Пинк) и улази у директне окршаје с влашћу и њиховим представницима и слугама. Видим да му искуство, вештина и самопоуздање расту, тако да је могуће да ће израсти у способног и важног политичара. Кад би тако радили и други политичари, имали бисмо материјала за солидну опозицију, уместо ових салонских који дају изјаве па се одшетају на чај.

  5. Auu pa gos.ne komentarise bruku u kojoj su kriminalci pohapseni u velikom stilu a posle 2 dana vecina je slobodna I nastavlja poslove??cccc pravda je kao kada sa lupom gledas slova u ugovoru a ono uh,Srbija u blatuu

  6. Gospodjo,i vi stalno govorite o nasilju nad zenama, a stitite nasilnika u svom ministarstvu?Ne pricajte vise samo da bi skupljali poene kod vodje!

  7. Stalno ista matrica, Savez za Srbiju mrzi žene . Da li je moguće da idu sa tako primitivnim metodama u političkoj borbi? Pa ko iole normalan može da poveruje da u 21. veku neka politička opcija u Evropi ima u svom programu ideju da maltretira i ponižava žene.? Čak i da je to moguće sigurno ne bi to javno pričali nego bi čekali da doju na vladt pa onda sprovodili svoj pakleni plan. To samo govori koliko nas glupim smatra ova vlast, i za njene glasače, osim one korumpirane, bi baš ovakva komunikacija trebala da bude signal koje zlo vlada Srbijom.

  8. Ostavite Kosovo na miru.To je posebna država potpisom Miloševića i Šešelja 1999 g. Danas je Kosovo kao Bugarska ili Rumunija!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.