Mihajlović: Obradović kao Šešelj

Ostavite komentar


    1. Jeste, bas kao Seselj, ali sa tvojim mozgom. Ajd’ sad sricite u glas bot, bot, bot…

  1. Mnogi znaju ko je kakav od svih poslanika.
    i iz vlasti i iz opozicije.Seki je pametan ali se i on promenio.A najvise se menjaju oni koji dodju na vlast i zato se tek onda o njima moze zdravorazumski razmisljati,ostali su nepoznanice

  2. Na Šešelja se roguši i Šešelja ističe kao primer strašila niko drugi nego eminentna članica stranke koja je u koaliciji (doduše neformalnoj) sa strankom tog istog Šešelja, i u kojoj je šef njene sadašnje stranke bio godinama visoki funkcioner?!
    Pa dobro gospođo, može li bar malo mere i razuma?

  3. Gospođo ministarko sve što je Boško rekao u te tri reči je upravo kompletna vlada Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Zašto skupština ukida vanredno stanje kad ga skupština nije ni uvela ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.