Mihajlović odgovara SSP: Ne plašim se provere svega što sam radila

Ostavite komentar


  1. Pretio je i sadasnji predsednik 2011/12 zatvorom tadasnjoj vlasti, a onda onaj kome je najvise obecavao prugasto odelo, Dinkic, u koaliciju sa njim, a ti bese iz njegove stranke, preko njega usla u istu koaliciju, pa promenila stranku. Zato se i ne plasis, promenis boje i nema zime, naviklo to, danas Sns, sutra ako treba i za slobodu i pravdu, prekosutra i KPJ ako se opet osnuje i dodje na vlast. Pretio je i Ds clanovima Vesicu i Malom pa i oni sad u njegovoj stranci … Samo kako spavate nocu takvi jadni nije mi jasno.

  2. Uh na kraju pomešah je l veliki vođa ili Zorana. Veliki vođa kaže nešto i onda papadaći ponavljaju. Zoko nisi se bunila jad tvoj vođa pravi skupove, šeta po zemlji kao nezahažljiv, pa te molimo da se ne izjašnjavaš o tome ni kad je bilo ko drugi u pitanju. Jednostavno nije bitno.

  3. Kad upišanci počnu da prete. Ustvari, mlate praznu slamu, ništa drugo i ne znaju.

    1. A ne, nisu ovo pretnje. Ovo je čisto proročanstvo šta će da zadesi gospođu ministarku, vrlo brzo. Ne samo nju doduše, već sve koji su pazarili stanove po Londonu, Bugarskoj, Beogradu i sl. Pa i vas gosn Botino.

    2. A, što biste se plašili draga Zorana i zašto Vas sve ovo pogadja? Možda ove trube, šerpe, pištaljke i ostale gluposti? Biće sve glasnije. Čak i činjenica da ćete dobiti ove izbore sa preko 61% osvojenih glasova, opet nema mira, san nikako da dodje, spavate otvorenih očiju. Ništa strašnije od neprospavane noći. Ne brinite uskoro ćemo Vam sve razjasniti.

  4. Kakve veze imaju zasluge gospodje ministarke u gradnji puteva i pruga sa zloupotrebama koje joj se pripisuju. Jel prve potiru potonje?
    Posto je zabrinuta za zdravlje stanovnika, da li se usprotivila preksinocnjem divljanju bandi upravo u vreme policijskog casa?

  5. Dok je Vucic na vlasti ne bojim se provete svog rada. Nece on ni mene dati, kao sto nije dao ni Loncara ni Gasica ni Stefanovice ni……..

  6. Gdj Zoka Nacionale ne treba nista da brine, odavno je poznata kao osoba od zakona i od tzv struke.
    Jedino brine gdj Zaova koja je potisnula u drugi plan zvog Corone.

  7. vecina vas hoce da skloni Vucica i SNS sa vlasti, ali to nije resenje – dokazano 2000. godine.
    Resenje je u uspostavljanju mehanizama civil e kontrole rada organa, ali to mora da bude ustavna kategorija da ne moze da se menja na kvarno u politicki povoljnim okolnostima.
    Razumem gnev i bes, ali ne postize se nista tako. Svi oni treba da zavrse u zatvoru, a ne da shase murta i uzjase kurta

  8. To što se neplašiš, govori o tvom karakteru. Treba da se plašiš, ljudski je. Videćemo sve. A i mnogo se zna

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.