Mihajlović: Oni koji razmišljaju o bojkotu nemaju program s kojim bi izašli pred građane

Ostavite komentar


    1. Osiono, manipulatorski, ljigavo, nasilna su akvivalenti za stranku koju oni nazivaju odgovorna.
      Ništa drugo ne treba ni očekivati od prevaranata koji otimaju od penzionera, nameštaju tendere, zapošljavaju sve koji su finansirali i finansiraju i dalje lopovluk i bezočnu laž Montipajtonovaca.

  1. Ma napokon ,da neko iz SNS-a prizna da drze sve programe…Od Pinka do RTS-a…!! Volja gradjana je veoma upitna…i doseze, jedva do daljinskog upravljaca za TV….

  2. Da, Ministarka je u pravu…. Jedino sto ni sama bezlicna, jalova, ali brutalno nasilna Vlast, kojoj i Ona pripada nema nikakav program, ideju, viziju ili Plan…. Jedini uspesni Program je stvaranje ,,Armije“ Botova i nasilnicke partijske SS Divizije pod fantomkama …. Ponovo molim Urednistvo da ne prenosi izjave koje vredjaju intelekt (koliko on mali bio), vaseg citalastva…. U BOJKOT….. Diktatura se ne moze pobediti igrom po pravilima samog Diktatora….

  3. Imaju program, ali nemaju ni minutu u medijima. Nemaju ni mrtve duše ni bugarski voz ni državnu kasu za kupovinu paketića za penzionere, tako da je unapred sve izgubljeno.

  4. Pa jeste Zorana … u pravu ste … nemaju program …a ni pristupa televizijama , sa nacionalnim frekvencijama , na kojima bi taj program , koji nemaju izneli pred gradjane Srbije A vi iz sekte “ odlicno “ znate da oko 80 % gradjana se informise preko Rts ( Bujketovi zuti dnevnici ) , Pinka ( sa primitivno prostackim rijalitijima ) i jeftinih tabloida ( finansiranih “ ispod stola “ sa nasim porezima ) pa do svako dnevnog gostovanja predsednika sns sekte ( jutro podne uvece )
    Bravo Zorana … nego jeste li kupili neku novu Vuiton ili Chanel torbicu a bas vas zalim sto vas vozikaju u otvorenim autobusima , znate zbog frizure i lepih belih sukanja ili pantalona koje vam stvarno naglase vasu prirodnu eleganciju u tom muskom svetu “ drumara „

  5. Pravi se put da se Bosancima olaksa prilaz AP bgd-zg a npr . u Irigu kamioni prolaze ljudima ispod prozora! smatram da je veci prioritet da se iz Iriga izmesti put iza grada nego mnogi putevi sto se planiraju!

  6. Jos 85 (osamdeset pet) dana gospodja ministarka ima bonus na sajtu Danasa da istovara svoje umne izlucevine na radost vsih nas redovnih citalaca. Kome to nije jasno evo dajem objasnjenje sa uverenjem da nema razloga za cenzurisanje istine.

  7. Pročitaj prvo vaš program pa vidi šta ste pričali a šta uradili.Nego, koliko košta 1 km autoputa u Srbiji i recimo na Himalajima ili Andima? Ajde proveri pa nam javi.Inače da te obavestim, BOJKOT! Nije vreme za programe, sad se borimo za slobodu i gole živote.Pusti tu priču Maji Gojković i sličnima, ti si bar pošteno zaslužila diplomu.A mlaćenje prazne slame ostavi iskonskim radikalima.

  8. Bolje i da nemaju nego da je kao vaš… „za dve, najviše tri godine“, a u stvarnosti… Nikada.

  9. Svi ponavljaju ovu mantru, narod viče da su izbori fingirani a oni: pa izađite i pobedite. Ludilo višeg stepena koje se i na narod odražava i tek će se odraziti. Ovo kao da gestapo strpa ljude u gasnu komoru pa kaže: Ko vam je kriv kad ne umete da izađete.
    Zato Bojkot jer evropica ćuti na ovakvo zlo čime otvoreno pokazuje da joj nije stalo do srpskog naroda. Bojkot!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.