Mihajlović: Onima koji ne rade za dobrobit Srbije nije mesto u SNS-u

Ostavite komentar


  1. Clan 58 krivicnog zakona – vrag naroda je svaki gradjanin koji nije clan SNS.
    Sali se gdja. *raison d’etat* je sjajan materijal za zabavu javnosti u gulagu Srbija.
    Onima koji nisu clanovi SNS nije mesto u Srbiji radije. Odnosno – mesto im je logorasko.

  2. Pa Djordjevic valjda! Covek se slika a nije uveo red u ministarstvo, ostavio je crnogorsko-kosovsku mafiju koja trguje ranjivima i decom gradjana koji glasaju. Zbog njega ce Vucic izgubiti gomilu glasova opljackanih oceva i njihovih familija. Za SNS uglavnom glassju muskarci. Djordjevic je tu srudio jedno 50-100 000 glasova do sada. Neka se zahvali Vulevicu. Idemo kod Djilasa.

  3. 7 godina trpe Vucica 30 gofina trpe Politicku Mafiju > Koliko ovaj Mazohisticki Narod Moze da trpi ? Dokle vise ovaj Causeskupv sistem ? 70 000 Omladine svake godine ode .Da je svako od tih sto je otisao bacio po 1 CIGLU NA ISTITURCIJE REZIMA ….Rezim bi mora da podnese Neopzive ostavke , ali niko ne baca cigle , cak ni kamenje . Kad neces da bacis ciglu robuj brate Srbine , ali mi ne zameri sto nemogu da ti pravim drustvo .u robovanju #

  4. Svakom iole razumnom političkom preduzetniku je jasno da će CIA (BND) rasturiti SNS isto kao što ih je namestila čim obave posao za koji su stvoreni: da predaju Kosovo u miru i da navijačke grupe i desničare drže u kućama i na uzici da ćute i ne prave haos. To realno može jedino Vučić. Za uzvrat dozvoljena im je opšta pljačka po Srbiji, i sad se neko kao čudi što bahati funkcioneri to koriste. Kad će ako neće sad?!
    Otimačina, pljačka i nameštanje poslova je toliko vidno i uzelo maha da je sad kasno za neko čišćenje. To je opšta pojava i cela stranka funkcioniše na principu lične koristi.

  5. Ni manjeg članka ni više problematičnih izjava. Idemo redom.
    „Onima koji ne rade za dobrobit Srbije nije mesto u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i takve treba počistiti jer rade za ličnu korist.“ Da li to znači da u SNS žitu ima kukolja, ili u SNS kukolju ima i žita? Zar doktori korise u ovakvom kontekstu izraz „počistiti“? Ah da, da li to znači da SNS radi isključivo za dobrobit Srbije? I da li to znači da isključivo SNS radi za dobrobit Srbije? I da li to znači, prema pravilima tautologije, da sem SNS niko drugi ne radi za dobrobit Srbije? Ili se možda u Srbiji nastavlja era partijske države.
    „Dakle, o imenima ćemo pričati sa Izvršnim odborom.“ Pretpostavljam na zatvorenoj sednici, bez prisustva javnosti i novinara. Da li će javnost nakon toga saznati šta su ta kukolj-imena zgrešila, kolika su „maznula“, gde su „iskakala“, šta se sve upropastila, ili ćemo po običaju morati da čekamo drugu vlast da nam to obznani, kao svaki puta do sada?
    „…Ana Brnabić ima njenu punu podršku…“. Šta se ona pita hoće li ona druga u partiju? Da li ovo miriše na partokratiju ili mi se čini? Premijerki je valjda dosadilo da bude fikus, pa računa idem u partiju, možda ću biti pitana za nešto, mislim stvarno.
    I za kraj poenta u koju je svašta udrobljeno. „… bojkot ne može da ugrozi izborni legitimitet“–e pa sveopšti bojokt može. „… nije dobro rešenje za bilo koji deo opozicije“–a šta je sa građanima? „…bojkotovati pokazuje koliko ste slabi“–bojkot izbora je potpuno legitiman vid političke borbe. E sada, druga je stvar da će opozicija, ukoliko izađe, izbore izgubiti. Ukoliko ne izađe, imaće priliku da ostvari neke od zahteva vezanih za fer i poštene izbore. I naravno, ne zavisi to ni od SNS ni od opozicije, ima ko o tome odlučuje u samostalnoj i demokratskoj Srbiji.

  6. Izjava ove nestručne žene za poziciju koju obavlja na poziciji Vladi je najobičnije spinovanje i demagogija, koja je prvenstveno upućena njihovom neobrazovanom glasačkom telu. Svakom iole normalnom i inteligentnom čoveku je jasno da je upravo cela SNS stranka jedna uključujući i SPS kao i njihove satelite stranaka jedna udružena kriminalna ekipa koja sirovo pljačka i izdaje ovu zemlju. Dakle sledeći tu logiku, svima njima je mesto u zatvoru.

  7. Koliko sam ja do sada video,ti si jedno od najvecih zla,koje je moglo da zadesi ovu drzavu,izmedju ostalih.Sve sto si radila i radis,to je fuseracija i naplacivanje vise puta vrednodt radova.Vi iz bosne ste upropastili Srbiju,ti,tadic,draskovic,jovanovic,vucic,seselj,drobnjak,djilas,jeremic,kuburovic,dolovac i jos mnogo drugih,koji nas godinama kradete i unistavate,a dovukli ste se preko Drine.A sto je najinteresantnije,svi sa laznim diplomama ,a i ipitanje je,da li ste vi uopste i Srbi,po onome kako nas unistavate,cisto sumnjam.Mora cemo da vas sve pod hitno „pocistimo“,oduzmemo sto ste ukrali,i u zatvor,to je vasa jedina buducnodt kompletne garniture,sa vasim clanovima,poslanicima,direktorima…

    1. Gledam šifarnik psihijatrijskih oboljenja, zasada nema adekvatne šifre. Predlažem da se iskoristi F500 i definiše kao animozitet i svaka vrsta netrpeljivosti prema onima s onu stranu Drine. Reference za istoriju bolesti Arčibald Rajs i Duško Kovačević. Dok se ne pronađe adekvatna terapija ovog i ostale Drakule držati s onu stranu Dunava, u Rumuniji

  8. „Mihajlović: Onima koji ne rade za dobrobit Srbije nije mesto u SNS-u“
    – Izgleda da je opet stala pred (pogresno) ogledalo…

  9. Zbog ne objavljivanja mog komentara brišem aplikaciju a objašnjenje ċu dati na google play kao google vodić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.