Mihajlović: Opozicija bez predloga, građane obmanjuje lakim rešenjima

Ostavite komentar


  1. Zorana Mihajlović sa stanovišta pozicije kritikuje opoziciju sa kojima je bila pozicija kad je ova opozicija bila pozicija. Vuk dlaku menja, ali gospđa Zorana poziciju nikad. Problema svuđe, rešenja niđe, ali bitno je da je opozicija kriva za sve. Evo prosto i pored toga što pozicija prosto vrca od naprednih rešenja, opozicija im prosto svojom bezidejnošću ne da se razmašu. Strašno, strašno…

  2. Zoko, ajde ti put do tvoga kraja i zavičaja do Loznice završi a pusti opoziciju .Misli ti na svoj posao, a za opoziciju ne brini, znaju oni šta rade.I nema lakih rešenja, ne laži ove tvoje botove.

  3. Rasulo u opoziciji je toliko da njima pomoći nema sem da potpuno nestanu sa političke mape Srbije.

  4. Rece zena koja je pre nego sto se docepala vlasti obecavala narodu da ce struja pojeftiniti za cak 20% ako izaberu nju i njenu stranku. Svi znamo sta se onda desilo, gospodja se docepala vlasti a struja ne da nije pojeftinila nego je poskupela a kako je i to bilo malo gospodja i njena ekipa su uveli akcizu na struju od 7,5%. Tako izgleda kad neko nema ni stida ni srama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.