Mihajlović: Opozicija da prestane da napada žene

Ostavite komentar


    1. Gospođo Mihajlović, upravo je obrnuto. Pripadnici vlasti (to su ti što lažu kao vi i vrhovni kum) su nekulturni, arogantni, polu pismeni i taj polu svet napada pristojne ljude iz opozicije.

  1. Kad jednoj ženi bacite kokošku na glavu to je dijalog!!!??? I da li postoji zakon po kome je svaki tviteras koji nešto neumesno napiše automatski Djilasov pristalica!!!!????

    1. Nije čak ni pristalica, nego još gore, tajkunksi plaćenik, koga Đilas plaća od onih 619 miliona!
      Mada, dosad je toliko njih isplatio (i još plaća), da bi bilo pravo čudo da mu je od 619 miliona uopšte ostalo više od šake siće. Ali nema problema, dopuniće on to sa novog računa na Mauricijusu!

  2. Gospođo Mihajlović pre nego počnete da branite nekog taj treba da je ispravan. Vladanka Malović ima rečnik gori nego što naš narod kaže kočijaš. Kada se tako ponašaš i kada imaš takav rečnik kao Vladanka Malović ne očekuj da se drugi prema njoj ponašaju kulturno. Gospođo nisam čuo da ste se pobunili kada je vaš član gađao kokoškom gospođu Tepić. Gospođa Tepić je za razliku od Vladanke Malović oličenje kulture i pristojnosti, ali nju ne branite jer otkriva sve malverzacije koje radi vaš predednik i vaša stranka.

  3. Nije tebi lako.Kako zaspiš pored tolike mržnje? Pre upotrebe poganog jezika posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.Ima leka apoteka…

  4. a zavrljaciti zivu zivotinju(ili mrtvu, ili bilo sta drugo) na zenu to moze?

  5. „svi učesnici javnog života nose odgovornost za svoje ponašanje i reči, jer predstavljaju građane i odgovorni su za budućnost koju svojoj deci ostavljamo“
    U slučaju da verujete u izgovoreno, objasnite nam šta tačno ovaj režim ostavlja ili bolje nameće, našoj deci kao model ponašanja i vrednosti?

  6. Mene zanima ,sta uradiste sa Bajatovicem ? Da li je to bila farsa ili ne promislje potez ?

  7. Ministarka Mihajlovic kad nema nesto pametno da radi a to se njoj cesto desava da bi skrenula paznju na sebe napada opoziciju.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.