Mihajlović: Opozicija da se resetuje, nasilje nije demokratija

Ostavite komentar


  1. Lično, veoma mi je interesantan psihološki profil ljudi koji su istomišljenici ove gospodže, dive joj se, obožavaju je i sa užitkom svakodnevno od nje primaju dnevnu dozu zabijanja eksera u mozak.
    Ima li većeg nasilja od ovog i ovakvog, neprekidnog, svakodnevnog i svakonoćnog bombardovanja zdravog razuma? Bar 2/3 građana Srbije ne slažu se sa vladajućom klikom SNS-SPS i zato su izloženi stravičnoj nasilnoj promeni svesti preko svih državnih i inih medija koji bezrezervno podržavaju politiku idiotizovanja i imbecilizovanja čitavog naroda?
    Imate li makar jednu reč o tom i takvom nasilju koje vi sprovodite nad nama, plemenita Gospodžo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.