Mihajlović: Opozicija lažima ne može izbrisati razliku između rezultata Vučića i Vlade i svog nerada i bezidejnosti 1Foto: Kabinet potpredsednice Vlade

Poslednji napadi dela opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i svaki rezultat koji Vlada Srbije ostvari pokazuju nemoć onih kojima je borba za vlast i lične interese važnija od rada i rezultata u korist građana, saopštila je danas potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

„Borba protiv organizavanog kriminala jedan je od najvažnijih zadatak države u ovom trenutku, pitanje sigurnosti svih građana i pitanje daljeg razvoja Srbije. Nažalost, političari poput lidera SSP-a Dragana Đilasa u nedostatku ideja i u želji da zaštite sopstvene interese pokušavaju i to da zloupotrebe, ne bi li makar na taj način naškodili onima koje nikako ne mogu da pobede ni na izborima u mesnoj zajednici”, kaže Mihajlovićeva.

Ona navodi da građani sami mogu da zaključe ko donosi rezultate, zbog čega opozicija izbegava da odmeri snagu na izborima.

“Ali, prevarili su se ako misle da je moguće lažima i napadima izbrisati razliku između rezultata i nerada, između jačanja zdravstva i njegovog urušavanja, između 350 kilometara auto-puteva i Koridora 10 koje smo izgradili i njihovih nezavršenih projekata, između novih investicija i fabrika i propadanja privrede, između odličnih ekonomskih rezultata i njihove kritike. Tu razliku vide građani, i zato opozicija i beži od toga da svoju snagu izmeri na izborima, jer zna da građani glasaju za one koji pokazuju odgovornost i koji imaju rezultate“, zaključuje Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari