Mihajlović: Opozicija na protestu u Beogradu još jednom pokazala da nema ideje

Ostavite komentar


  1. Vi iznosite neistinu drugarice aktuelna ministarka .Gradjani koji protestvuju vec cetiri meseca imaju najvecu i najsvetliju mogucu ideju za buducnost Srbije.To je da vas i vasega gazde vise nema na vlasti ni u politici za svagda!

  2. Zvizduci su znak demokratije, a naruceni aplauzi, znak jednoumlja, tiranije i diktature.Bolje vam je da cutite, jer o demokratskom poretku ne znate nista, ni teorijski, ni prakticno. Samo su vam brojke i aplauzi vazni, a zaboravljate koliko je nas bilo uz TV N1, jer smo zbog siromastva i bede u koju ste nas doveli, bili spreceni da fizicki prisustvujemo protestu koji nam je dao nadu , bezocno, od vas oduzetu. . Ubili ste nam istinski patriotizam i rodoljublje, vi lazni patrioti, i suze su mi potekle slusajuci nadahnutog Sinisu Kovacevica, osetila sam se mlado i poletno slusajuci Sergeja, neustrasivo, slusajuci Skora, zaprepasceno, lopovlucima ove vlasti, slusajuci predstavnika malinara, zabrinuto, slusajuci psiholoski profil nasih „trgovaca dusom“ koji je dao g-din Biris Tadic i da se ne ogresim o druge govornike, juce sam bila slobodna gradjanka Srbije. Covek moze da bude slobodan, na planu duha, i u zatvoru, a oni siromasnog, skucenog duha kao vi, nikad nece dostici stupanj slobode i samosvesti, ma gde se nalazili i ziveli. Po tome se razlikujemo.

  3. „Gospodja ministarka“ Mihajlovic opet prica gluposti a ne odgovara za ozbiljne kritike o „nestanku“ ili necijem „ugradjivanju“ stotine miliona evra u infrastrukturi i oblasti u kojoj njeno ministarstvo je odgovorno. Na primer „gospodja ministarka“ ne odgovara kada ce da vrati pare ( plate ) koje drzava duguje radnicima „ZELTURIST-a“ preduzeca ciji je upravo osnivac Vlada Srbije i nalazi se u njenom resoru. U pitanju su 17 neisplacenih plata za period od novembra 2013. godine zakljucno sa martom 2015. godine ukljucujuci i doprinose za radnike. Radnici „ZELTURIST-a“ koji su tuzili ovo preduzece, vecina jeste tuzila“ imaju i Izvrsne presude koje jos uvek ne mogu da ostvare posto Vlada Srbije i ne pokazuje ni trunku interesovanja za pomenute radnike. Direktor „ZELTURIST-a“ Goran Lugonjic je od pre dve nedelje u zatvoru zbog brojnih pronevera i kradje u „ZELTURIST-u“ o cemu je list DANAS i pisao. Doticni je „kadar SNS-a i Simonovica bivseg gen. direktora „ZELEZNICE SRBIJE“ poznatog po paljenju kuce i pokusaja ubistva novinara „ZIG info“ Milana Jovanovica.

  4. Kako nema ideje kad je jasno rečeno da če biti lustracija i Sablja? Samo to je dovoljno da ministarka ostatak života provede u zatvoru zbog kriminala u resoru kojim se bavi. Pres služba neka bude strpljiva, i njima če se nači neka kazna ovaj put neče biti amnestije ni političke ni krivične.

    1. Bolje idi na koridor,umesto sto postavljas kamere da spijuniraju radnike!Jel te to posavetovao Pavlovic,tvoj savetnik,koji je doveo do stecaja Pzp Bgd i Partizanski put.Ostao duzan ljudima po 30 plata,a sad je „strucnjak“ kod tebe.Cuti bolje.

  5. Za pocetak , LUSTRACIJA. je najbolja ideja koja je recena na skupu . da vas pocistimo za sva vremena i da izgradimo pravnu drzavu. Pojam pravne drzave za koji vi ne zante ni sta znaci.

    1. Ja sam uvek bio za lustraciju političara, a sada za lustraciju od prvog u vrhu do zadnjeg sendvičara. Svi oni su naneli toliko zla Srbiji da će trebati na Miloševićevih 25 godina zaostanka dodati još 25 godina maskiranih radikala.

  6. Gospođice-gospođo bolje idi na kopaonik i ruši nelegalne objekte nego što pametuješ nismo mi debili da neznamo šta je demokratija(ovo danas sigurno nije prebise reklo da je partokratija).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.