Mihajlović: Opozicijа trаži izbore, а Bogа moli dа ih ne bude

Ostavite komentar


  1. Au pa vi je imate?!Svaki dan novo mazanje mozga vama je ok?Zivimo u ruzicastoj tami sa veselim Rts,gde prodje par meseci da oni nesto objave inace sve je pod tepihom,ccccc

    1. G-đo draga, to je kao kad bih ja vama davao otrovanu hranu, za koju znate da je takva, ali ste gladni i morate da je jedete. Kako biste u toj situaciji opisali svoj postupak?!

  2. Opet vam kažem, gospođo Mihailović, „Vućićevih izbora“, više neće biti…

  3. Da li znate da vaši glasači u proseku nemaju kompletnu osnovnu školu,kao što vaši kadrovi počeše da se školuju u ranim četrdesetim na raznim isturenim punktovima za podelu diploma.

  4. Ovde su mnoge stvari okrenute na glavačke.Nažalost to je vrlo često i sa našim jezikom.Pa tako i ova državna funkcionerka pod izborima podrazumeva ono što u normalnim državama nije ni blizu da se tako nazove.Izbori moraju da budu pošteni ili to nisu.A pošteni su ako su ućesnici u njima ravnopravni u svakom pogledu,od trena raspisivanja pa do saopštavanja rezultata.Sve vreme o njima treba da brunu nepristrasna tela sastavljena od profesionalaca.Usrtvari da ne dužim treba da su suptrotni od onih koji su se dešavali u poslednjih sedam godina.Pošto ovde ne postoji volja da se takvi izbori realizuju teško da će ih uopšte biti,mada će neko probati da napravi kvazi izbore ali to ipak nisu izbori.Tako da će posle istih najveći gubitnik biti narod bez obzira koliko će koji pojedinci biti svesni šta se dešava.

  5. Opet slusamo gluposti. Nece opozicija samo izbore vec POSTENE izbore.Izbore sa ravnopravnim pristupom medijima i svim ostalim sto uz to ide. Izbore bez prisustva batinasa na birackim mestima. Bez duplih spiskova i kupovine glasova. Takve izbore hocemo. Takodje i prisustvo posmatraca koji znaju sta su pravedni izbori.

  6. devesetih govorili da gubim vreme na protestima, a ja verovala u bolju budućnost svoje dece. Milošević je sklonjen, ali mali Miloševići zaposleni u javnoj upravi, pravosuđu, javnom sektoru i javnim preduzećima održavaju plamen i trude se da likovi poput Mihajlovićke uvek budu u vlasti. Njoj smeta nezadovoljan narod, a ne smeta joj što joj vagoni ispadaju iz koloseka nakon reforme železnice. Smeta joj Obradović, a ne i klizeći potporni zid. Smeta joj SzS, a ne i to što joj se putevi raspadaju pre otvaranja. Velimir Ilić je za Mihajlovićku etalon poštenja i znanja, a ona bez stida i srama pljuje po nezadovoljnom narodu koji zahteva njenu smenu, umesto da podnese neopozivu ostavku.

  7. Da li znate onaj vic??..Šta radi plavuša u Vladi RS.?????… Radi kao Potpredsednik Vlade….

  8. Gospođo Mihajlkvić bolje se pozabavi autoputevima na kojima puca asfalt a da još nije ni otvoreni za saobraćaj,rušenjm nedozvoljene gradnje na kopaoniku itd.nego opozicijom.

  9. Aj ti Zoko već kad ti šef ne sme lepo na neki tv duel, evo biraj predstavnika opozicije ili organizatore a mozes čak i studente ili srednjoškolce koji su uhapšeni. Pa sa njima pričaš šta oni žele, posto ili nisi shvatila ili lozis SNS glasače i proizvodis fake News za tabloide. U nekom duelu u prvih pet minuta bi te demistifikovao svaki učesnik protesta. Ubili ste normalnost i komunikaciju, svakom normalnom vređajte inteligenciju.

  10. kad ste tako hrabri i jaki pa vi raspišite izbore, uzmite 90% na njima i svi zadovoljni. šta čekate sns-ovci ? Ah da, vi niste stranka nego fan klub predsednika. Svima ste nam objasnili šta ste vi kada je na sednici GO stranke izglasano da se ide na izbore a on to poništio : )

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.