Mihajlović: Opozicija želi da profitira na bolesti građana

Ostavite komentar


  1. „Zašto opozicija poziva građane na okupljanja kad i sami znaju da to može samo da dovede do novog širenja zaraze…“
    Sad si se setila da korona nigde nije otisla, a nisi se setila iste kad ste pravili predizborne mitinge; kad ste dozvolili fudbal sa navijacima; kad su vam kafane i kafici vazniji od zdravlja ljudi. Kakvo dvolicno ponasanje, ali nista drugo nismo ocekivali od ovih na vlasti.

  2. Vi ste gospodo objavili da ste koronu pobedili i doveli građane u zabludu da je sve u redu. Lagali ste, i nastavili ste da nas lažete, a to ne može da se trpi večno.

  3. Sram je bilo. Ona i njeni pajtasi iz SNSa su poslednji koji bi mogli da nekog osudjuju za manipulacije u vezi sa kovidom. Citave izbore su organizovali na takvoj manipilaciji. Pripisuju opoziciji ono sto sami rade.

    1. Da li znate gospođo ministre da oko gradskog i republičkog dvora u svim luks službenim stanovima žive funkcioneri kojima je funkcija odavno istekla iako su potpisali u ugovoru da su u obavezida se isele nakon prestanka funkcije. Neki bivši policijski funkcioneri već godinu dana odlažu i penziju da ih ne isele. Šta čekaju da im neko kaže da ih otkupe. Pratimo pažljivo situaciju !

  4. Pa nije opozicija proglasila pobedu nad koronom i „blagoslovila“ glasanje, koliko se ja secam, mozda se i varam… Ovi su stvarno pogubili kompas nacisto.

  5. Gospodjo Mihajlovic, da li Vam je jasno da nisu demonstracije samo u Beogradu, vec su zahvatile celu Srbiju?

    Da Vama, kao ni Vasim pajtasima u vlasti nije jasno, to se vidi po vasim (mislim na sve clanove) izjavama.

    Zar vam, bas, nista nije jasno ili ste toliko zaludjeni, kao, kako ga prozvaste, vas SEF, vlascu da vise nista od nje ne vidite?

    Zar niste, vasim i vaseg SEFA, i njegovog Kriznog staba, neodgovornim oprecnim izjavama o korona virusu: kako nije opasan; kako moze da se ide u zarazenu Italiju, u saping; kako se leci rakijom itd. do toga da moze komotno, bez ikakve bojazni da se ide na utakmice, slavlja i izbore, pa do sada, najnovijih izjava vaseg SEFA, da ljudi moraju u strogu izolaciju, jer je, posle vasih izbora, korona postala naj opasniji virus.

    Takvog sludjivanja naroda nije bilo ni u jednoj drzavi sveta, sem u Srbiji.

    A onda, na kraju, Vasa sramna izjava, kako je Kriznom stabu i vama na vlasti stalo do zdravlja naroda, i sto je jos sramnije, da je sve organizovala opozicija, za koju ste rekli da koriste koronu kako bi dosla na vlast, a da ne vidite da je narodu dogorelo do noktiju, ili da mu je voda dosla do usta, od vasih i vaseg Kriznog staba, kontradiktornih izjava.

    Kazete, bez i malo skrupula da opozicija „nema drugu politiku osim morbidnog profitiranja na bolesti gradjana“.

    Pa, kud cete vece morbidnosti od vaseg skrivanja PRAVE ISTINE o broju zarazenih i preminulih, samo da bi ste odrzali izbore?

    Zaista sam i nekakvog poverenja imao u Vas, u odnosu na Vaseg SEFA i ostale pajtase u vlasti, ali ovom izjavom , tek sada vidim, da se ne razlikujete od Vaseg i vase partije Sefa, kao uostalom i svi ostali.

    Naucite se ISKRENOSTI I DOSLEDNOSTI pa ce vam narod verovati.

    Ovako se najbolje vidi po ovim sadasnjim desavanjima koja pokazuju koliko narod ima poverenja u vase izjave i obmanama o zlatnom dobu.

    Slozicu se sa ovom poslednjom konstatacijom, da je doslo zlatno doba ALI SAMO0 ZA VAS I VASU DECU.

  6. Citiram gospodju: „Da li je moguće da je samo državnom vrhu i ljudima u Кriznom štabu stalo do gašenja epidemije?“ – da se slatko nasmejem. Malo su se kasno setili da se zalazu za to, mi narod smo 3 meseca sedeli u karantinu da bi se sve sto je postignuto velikim odricanjem spiskalo lazima i ukidanjem mera kada im ocigledno nije bilo vreme za ukidanje. I sada gospodja ima obraza da kaze kako se taj „drzavni vrh i krizni stab“ zalazu za gasenje bolesti? Pa da se zalazu, ne bi do sada radili ono sto su uradili tokom kampanje. Ovo vec i vrapci na grani znaju. Stidite se, ali da biste se stideli, gospodjo, treba prvo imati savest, tako da ne ocekujem da se postidite. Stid imaju samo posteni ljudi.

  7. Ma ne gosodzo malo nam je muka kada gledamo vase lazi bez stida I ogdgovornosti.

  8. Tipicna zamena teza ove osobe koja misli da je uvek nepogresivo u pravu. Vlast je htela da profitira od pandemije a ne opozicija – izbori usred virusa! A sad je dosao tacno na vreme posle 14 dana inkubacije racun na naplatu! Zloupotreba jedne partije kroz njenog predsednika i predsednika drzave!

  9. Ti lepo vozi prema rodnoj bosni i tamo se pravi pametna. Pusti ovaj narod ovde da sam vodi svoju zemlju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.