Mihajlović opoziciji: Ako se zalažete za vladavinu prava, onda prihvatite da zakon važi za sve 1Foto: FoNet/MGSI

Članica Predsedništva SNS-a, Zorana Mihajlović, rekla je danas da tvrdnjama o privođenju ljudi iz “Dajrekt medije” i RTS-a kao političkom progonu, Dragan Đilas i Stranka slobode i pravde pokazuju da se zalažu za vladavinu prava samo kad se zakoni ne primenjuju na njih.

Prvo su govorili ako neko ima dokaze protiv nekog, zašto se ne iznesu, a Đilas je i lično odlazio u policiju da proveri da li nadležni organi vode istragu protiv njega. Sada, nakon što su reagovali Tužilaštvo i policija, čija je to nadežnost, okreću priču i pokušavaju da se predstave kao žrtve političkog progona, ne čekajući da nadležne institucije utvrde istinu”, izjavila je Mihajlović.

“Nažalost, lideri opozicije pokazuju da i demokratiju, kao i vladavinu prava, shvataju ne kao procedure i zakone koji podjednako važe za sve, nego onako kako njima odgovara, pa s jedne strane žele vlast bez izbora, kao što se zalažu i za vladavinu prava, ali tako da se zakoni na njih ne primenjuju. Ako se zalažete za vladavinu prava, onda prihvatite da zakon važi za sve”, zaključila je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari