Mihajlović opoziciji: Ako se zalažete za vladavinu prava, onda prihvatite da zakon važi za sve

Ostavite komentar


  1. Misliš jedan zakon za vas radikale-četnike, a zatvor za sve druge, koji vam nisu po volji, jel tako koridorko?

    Poštovanje Redakciji Danasa

    1. Uvredi nas brate mili nazivajući ovo četnikom! Komunoradikalom da, komunofašistom da komunomafijašem da ali četnikom izvornim monarhistom nikako. Četnicima si pljunuo u lice brate oleže, izvini se molim te.

  2. gospođo mihajlović. pričate da je čovek lopov već 10 godina i da imate dokaze a onda kažete da je istraga trajala dve godine. šta ste radili pre toga ? govorili ste nam da je krao preko ugovora za reklamiranje a u optužnici su prava na prenose sporta i serija. šta bi sa time ? Direk medija i dalje radi isto kao i dok je tamo bio Đilas, ko joj je to omogućio ? Praktično do dana današnjeg iste ugovore i dalje imaju sa RTS a sada se vi gospodo pitate za sve. Ko će iz vlade da odgovara za to ? I mogu još 10 pitanja da postavima ali nema potrebe, jasno je da ste krenuli u predizbornu kampanju i da ćete sve institucije da zloupotrebite za vašu ličnu korist.

    1. Na RTSu je bila javna tajna da su monopol na oglašavanje u top emisijama držali njihovi urednici i to žika snos seljak, do odlaska na onaj rozi upljuvak, mira polak, pokojni alvirović a sada i sin, Međedović, Olivera jedna druga i ima ih još par, o pokojnom tijaniću da ne govorimo i sada sirotom zabludelom bujketu. A govorimo ovde o javnom servisu svih građana.

  3. Lepo rečeno, nema šta. Zakon i treba da važi za sve. I za opoziciju, ali i za vlast, samo što je kod nas svaka vlast iznad zakona, pa onda pozivanjem na zakon disciplinuje opoziciju, dok je na vlasti. A kada siđe sa vlasti, Jovo na novo.

  4. Šta ćemo sa Pinkom , Studijom B , njihovim vlasnicima i kompanijama uključujući onog kriminalca Peconija. Da li znači da ispumpavanje novca građana preko ovih kvazi kompanija -medija je legalno , ili je to novi vid pljačke. Cifre su zabrinjavajuće.

  5. Mnogo kandidata za „AV bot broj 1“ ! Badava vam permanentna kampanja, Dragan neće na izbore po AV pravilima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.