Mihajlović: Pobeđuje ko ima podršku Vučića 1Foto: Medija centar

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da samo onaj kandidat koji bude imao podršku premijera Srbije Aleksandra Vučića može da pobedi na predsedničkim izborima, kao i da njoj niko ništa nije ponudio.

Mihajlović je za N1 rekla da ne zna kako se našla u pričama o predsedničkim kandidatima.

To nije tema u partijskim krugovima Srpske napredne strane, rekla je ona, o tome nije razgovaralo, niti joj je iko nešto ponudio.

Nadam se da će moja stranka imati kandidata. Samo onaj ko bude imao podršku Vučića može da pobedi. Ne verujem da će mi ponuditi, ali ako se bude desilo onda ću razmisliti, rekla je Mihajlović.

Upitana o nelegalnom rušenju objekata u Hercegovačkoj ulici u beogradskoj Savamali, Mihajlović je rekla da postoje institucije koje su nadležne za taj slučaj i da u to niko ne treba da se meša.

Verujem da će dati odgovor na to pitanje. Ne volim što se meša sa važnim projektom – Beogradom na vodi. Svako mora da snosi posledice, institucije će dati odgovor, poručila je ona.

Važan je projekat, Beograd je proglašen kao investciona Meka ovog dela Evrope, to su nam rekle sve međunarodne finansijske institucije, dodala je Mihajlović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari