Mihajlović poriče da je išla kod predsednika na „ribanje“

Obrti u objašnjenjima za otkazivanja ministarkinog obilaska deonice Ub - Lajkovac

Ostavite komentar


  1. Pa danas smo imali priliku da vidimo konsekvence jucerasnjeg „hitnog poziva“ kod aktuelnog predsednika Srbije. Na njegovi intervenciju i zastitu vlasnika iz senke koji je u njgovom neposrednom okruzenju, nelegalno izgradjeni objekat na vrhu Kopaonika nece biti srusen jer, pobogu nema policije da zastiti rusitelje. Te policije, obezbedjenja i izvrsitelja ima samo ako neki ubogi gradjanin duguje 20.000 dinara drzavi. Tako da danasnja vadjevina ne znaci nista gospodjo aktuelna ministarka u Vladi Srbije. Povezali smo cinjenice. Vrh Kopaonika je paradigma dna aktuelne vlasti. To i toliko.

  2. Sve veća i veća kaljuga. Zablatili su i vrh Kopaonika. Kao i Zlatibor onomad. Jadnodno

  3. Trcala Zoka kod Vucica i sve udarala nogama u guzicu. Tek da zadovolji njegov ego. Istina od ribanja nije bilo nista jer njij Vucic nista ne moze jer je on nije ni postavio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.